Si3 – Singam 3 (2017)

A Singam 2-t követően Duraisingamot ezúttal Mangalore-ba helyezik, ahol elsődlegesen az lesz a feladata, hogy kinyomozza egy rendőrbiztos halálát. A vizsgálat során egy ausztrál mérgezőhulladék-kereskedő maffia is a látóterébe kerül, rájön, hogy érintett a gyilkossági ügyben. És bár sok munkahelyi és politikai nyomással kell megküzdenie, minden erejével azon van, hogy pontot tegyen az ügy végére.

Első rész: Singam (2010)

Második rész: Singam 2 (2013)

Hindi változat

Első rész: Singham (2011)

Második rész: Singham Returns (2014)

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=L5YMrYNSxiE[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Hari
  • Írta: Hari
  • Szereplők: Suriya, Anushka Shetty, Shruti Haasan, Thakur Anoop Singh, Sharat Saxena, Suman, Nassar

4 comments on “Si3 – Singam 3 (2017)

  1. Bár csalódtam a 2. részben, gondoltam majd kárpótol a 3. rész.
    Érdekesen indul, mert a tamil zsarut a CBI segítségével áthelyezik Andra Pradesh-be, így telugu nyelvterületen kell helytállnia. Természetesen rögtön megérkezésekor, ahogy letette a lábát a vonatról, rosszfiúk serege támadja meg, hogy megakadályozzák a nyomozásában, és sértegetik, rögtön kijátszva ezzel az államok közötti utálkozást. Persze azonnal rendet teremt (az öklével) és kijelenti, hogy ő nem madraszi, hanem indiai. Nemzeti érzelem, pipa.
    A villain szerepét Sharat Saxena alakította, akit először láttam tamil nyelvű filmben, viszont jól láthatóan szinkronizálták. Ez picit csalódás volt, mert Saxenának jellegzetes hangja van. Akkor már jobb lett volna egy többnyelvű színész, bár lehet, hogy be voltak táblázva (Prakash Raj, Sajayit Shinde, Rakul Dev stb.)
    Fél óra alatt két nagy verekedő jelenet is volt, a koreográfiájukkal nem is volt baj, csak picit untam.
    A sztori kezdett szövevényes lenni, Durai Singam ugyanis megérkezése után kettős játszmába kezdett, kifelé a pihenő, szórakozó rendőr álcáját mutatta, ugyanakkor fű alatt nyomozni kezdett.
    A humorforrást Durai idióta csicskása szolgáltatta volna, aki céltudatosan egyengette Shruti Haasan szerelmes rajongását, de bevallom őszintén annyira erőltetett volt ez a vonal és Shrutinak olyan nagyon nem feküdt ez a szerep (amit a 2. részben Hanshika Motwaninak osztottak), hogy ilyenkor teljesen elfáradtam és csak lustaságból nem tekertem bele a jelenetekbe.
    Épp ellentéte volt Anushka Shetty, aki annyira komolyan vette a jó indiai feleség szerepét, hogy kedvem lett volna megrázni.
    Maga a sztori ugyanabba az irányba haladt, mint jónéhány, melyeket az utóbbi években néztem meg, úgyhogy a 2. rész után csalódás volt a 3. is. Sajnos.
    Remélem nem készül 4. rész, mert azt ezek után nem szándékozom megnézni. És főleg remélem, hogy Suriya leáll ezekkel a tucatfilmekkel és sokkal jobbakat tesz le az asztalra. Az előélete alapján ez nálam a minimum elvárás.

  2. Elnézzést kérek a zavarásért de ha nehezen elindúl a film de 10-percbe kerűl,de nincs hang. Előre is bocsánat a zavarásért. BUÉK!

    1. Szia, nekem elindult, és hang 0:36-tól van, előtte tényleg nincs hang, de az eredeti filmben sem, mivel csak sima felirat fut és aláfestő zenét elfelejtettek hozzátenni. Ha nehezen indul a film, akkor frissítsd a böngésződet, töröld a sütiket, előzményeket, vagy próbáld meg egy másik böngészővel. A legtöbb film nem indul automatikusan (ne kérdezd miért, ugyanaz a link, nem változtatok rajta), ilyenkor az alul található Play ikonra kattints. Boldog Új Évet!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük