Decoupled – Válófélben (2021)

Egy embergyűlölő író és startup-alapító felesége folyamatban lévő válásukkal, valamint az élet abszurditásával és bosszúságaival zsonglőrködnek sznob világukban.

 1. Kezet rázni
  Arya és Shruti azon vitatkoznak, hol tart a házasságuk. Arya kötözködős hangulatban van, ami miatt később bajba kerül a reptéren és egy étteremben is.
 2. Nem szakad meg a vonal
  Aryának fel kell vázolnia egy sorozatot, ezért elmondja az ötletét a vezérigazgatóból lett guru barátjának. Shruti próbálja elmondani Rohininek, mi van vele és Aryával.
 3. Szobalányok hőse
  Rohini kitesz egy videót Arya Twitter-oldalára, ami újabb rajongókat szerez neki. Shruti dühében, amiért Arya nem törli a videót, visszavág neki az irodalmi fesztiválon.
 4. Peteérés
  Arya próbálja kihasználni egy haviciklus-figyelő app előnyeit. Shruti megkéri, hogy rendezzen el egy kínos beszélgetést az apjával.
 5. Az ex visszatérése
  Arya egyik régi szerelme a városba érkezik, de a személyes találkozás után gyorsan lelohad az az iránti lelkesedése, hogy este bemutassa őt Shrutinak egy partin.
 6. Viszonyok
  Miközben Shrutival azt fontolgatják, hogy másokkal is randiznak, Arya felveti, hogy egy partin jelentsék be a válásukat. Arya ellátogat Ganesh-hez, hogy visszacsábítsa.
 7. Hogy mondd el a lányodnak, hogy váltok
  Arya öltözőbeli viselkedése elborzasztja a szomszédokat. A pár azon vitatkozik, ki szóljon Rohininak a válásról. Shruti szülei váratlanul látogatóba érkeznek.
 8. Egy házasság története
  A családtagok és a barátok megérkeznek Goába az elválási partira. Arya ismerős arcba botlik a szállodában. Shruti csábító ajánlatot kap Mr. Leetől.

megnézem lentebb

IMDB

 • Rendezte: Hardik Mehta
 • Írta: Manu Joseph
 • Szereplők: Madhavan, Surveen Chawla, Sonia Rathee, Darren E. Scott, Dilnaz Irani

One thought on “Decoupled – Válófélben (2021)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük