Housefull 3 (2016)

A film Londonban kezdődik, 6 évvel ezelőtt. Három rabló próbál kirabolni egy épületet, de elkapják őket és letartóztatják. A jelenben, Batook Patel (Boman Irani) egy gazdag és sikeres üzletember, három gyönyörű lánya van: Ganga (Jacqueline Fernandez), Jamuna (Lisa Haydon), és Saraswati (Nargis Fakhri). Azonban ő nem akarja, hogy lányai férjhez menjenek, azt állítja, hogy minden nő a családjából elátkozott lesz, ha férjhez megy.

Alternatív magyar cím: Teltház 3 

Első rész: Housefull (2010)

Második rész: Housefull 2 (2012)

Negyedik rész: Housefull 4 (2019)

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=TlZM9kuqw38[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Sajid-Farhad

  • Írta: Sajid-Farhad

  • Szereplők: Akshay Kumar, Abhishek Bachchan, Riteish Deshmukh, Jacqueline Fernandez, Nargis Fakhri, Lisa Haydon, Boman Irani, Jackie Shroff, Chunky Pandey, Nikitin Dheer

2 comments on “Housefull 3 (2016)

  1. Tele van A-listás sztárokkal a film, mégsem aratott olyan hű de nagy sikert (jó, a költségeinek dupláját hozta a bevétel, de az csak mérsékelt siker), és leginkább Indiában tudták méltányolni. Ennek nagyon egyszerű oka van. Aki nem tud hindi és angol nyelven, az teljes mértékben lemarad a szójátékokról. A feliratkészítő szerintem vért izzadt fordítás közben, de képtelen volt visszaadni a hindi és angol oda-vissza fordításokból adódó vicces mondatokat. A másik ok ami miatt elvesznek a mókás jelenetek csattanói, hogy ezek rengeteg bollywoodi kasszasikerre épülnek. Aki nem látta ezeket a filmeket, az megint csak nem tud jóízűen nevetni rajtuk. Hihetetlen mennyiségű utalás van benne, nem csak dialógokban, de zeneszámokban, mozdulatokban vagy jelenetekben, ruházatokban stb. A felét én sem ismertem fel, pedig már több, mint 500 indiai filmet láttam. Úgyhogy maradnak a helyzetkomikumokra épülő viccek, ezekből is van jónéhány, itt már önfeledten tud szórakozni a nemzetközi közönség is. De azért az emberben benne marad a tüske, hogy lemaradt valamiről, vagy kihagyták valamiből. Mindenki hozza a tőle elvárható formát, bár akik kezdték a Housefull szériát (Akshay Kumar és Riteish Deshmukh) már kicsit kiöregedtek a szerepükből, ez meg is látszik a játékukon. Abhishek Bachchan új fiúként semmivel sem tesz le többet az asztalra, mint annak idején Arjun Rampal, vagy John Abraham. A rappelés meg nem az ő világa, valljuk be. A három lány, azon kívül, hogy jól néztek ki, ennyi. Jacqueline Fernandez sokkal hatásosabb volt Akki oldalán a Brothersben, itt egy üresfejű liba. A másik kettő szintén, Nargis Fakhritól ezt nem vártam volna, Lisa Haydon pedig csak beállt a sorba. Boman Irani pedig egyre pocsékabb szerepeket kap, már a PK-ben is csalódást okozott, Jackie Shroff pedig a már harminc éve az ugyanúgy alakított gengszter karakterével villog, ebben mondjuk nem tud hibázni. A zenék felejtősek. A viaszbábok azért meglepően jól sikerültek, és Akki jó néhány alkalommal brillírozhatott még mindig nagyszerűen működő harcművészetével.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük