Housefull 2 (2012)

A Housefull 2 című romantikus vígjáték történetének középpontjában két család áll, akiket rokoni szálak kötnek egymáshoz: Chintu és Dabboo mostohatestvérek és szívből gyűlölik egymást; feleségeik szintúgy. Lányaik, az unokatestvéri viszonyban álló Heena és Bobby, szüleik nyomát követve szintén nem kedveli egymást. Aakhri Pasta, a házasságközvetítő nagy fejszébe vágta a fejszéjét, amikor elvállalta a két haragban álló apa felkérését, akik a legjobb férjet szeretnék drágalátos lányaiknak megszerezni…

Alternatív magyar cím: Teltház 2 

Első rész: Housefull (2010)

Harmadik rész: Housefull 3 (2016)

Negyedik rész: Housefull 4 (2019)

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Sajid Khan

  • Írta: Sajid Nadiadwala, Sajid Khan

  • Szereplők: Akshay Kumar, Asin, John Abraham, Jacqueline Fernandez, Shreyas Talpade, Shazahn Padamsee, Riteish Deshmukh, Zarine Khan, Rishi Kapoor, Randhir Kapoor, Boman Irani, Mithun Chakraborty, Didem Durak, Malaika Arora, Jay Denton

2 comments on “Housefull 2 (2012)

  1. Ugyanolyan jól szórakoztam a filmen, mint az előző résznél. Pedig ez nem a folytatás. Egyetlen közös van benne, Pasta, meg a saját mondata: Csak vicceltem. Még három szereplő maradt meg az előző gárdából, de persze teljesen más szerepük van (Akshay Kumar, Ritesh Deshmukh és Boman Irani). Akshay most nem a világ legszerencsétlenebb flótása, sőt, akkora gazember, hogy volt főiskolai csoporttársai a legmélyebb tisztelettel említik meg, és mikor Jay (Shreyas Talpade) bosszút akar állni a Khan família fején, mert apját kórházba juttatta, nem is merik először őt hívni, hanem a kisebbik gazembert, Maxet (John Abraham) kérik meg. Aztán rossz felé mennek a dolgok, kénytelenek a nagyobbik gazembert is bevonni, merthogy egyre kacifántosabb lesz a csalás amit kiterveltek. Azt hiszem 40ezer karakterbe sem férne bele, ha megpróbálnám összefoglalni. Elég annyi, hogy a film közepére Jollyból (Ritesh Deshmukh) négy is lesz, négy különböző nővel, és az esküvői ceremónia kész konspirációs hadműveletté változik.
    John Abraham némelyik arckifejezésén visítottam, ritkán játszik bohózatokban, pedig nagyon jól viseli. Imádom, amikor teljesen hülyét csinál magából.
    Arra azért kíváncsi lennék, hogy a feliratkészítő mennyi időt vesztegethetett el azzal, hogy próbált úrrá lenni a röhögésén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük