Housefull (2010)

Aarush, a világ legszerencsétlenebb embere, de hisz abban, hogy ha megtalálja az igazi szerelmét, akkor eltűnik balszerencséje. Az igaz szerelem utáni törekvésében azonban egyik hazugság követi a másikat…. Három lánnyal randizik és abban reménykedik, az egyik az igazi lesz számára… végül mindhármat feleségének hiszik. Elkerülhetetlen a totális káosz, zűrzavar, mely során különböző emberek élete kuszálódik teljesen össze.

Alternatív magyar cím: Teltház 

Második rész: Housefull 2 (2012)

Harmadik rész: Housefull 3 (2016)

Negyedik rész: Housefull 4 (2019)

 megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Sajid Khan

  • Írta: Sajid Nadiadwala, Sameer

  • Szereplők: Akshay Kumar, Arjun Rampal, Deepika Padukone, Lara Dutta, Riteish Deshmukh, Jiah Khan, Boman Irani, Malaika Arora, Chunky Pandey, Randhir Kapoor, Pete Morgan, Cara Bamford, Shawn Dixon, Lillete Dubey

2 comments on “Housefull (2010)

  1. Istenien szórakoztam rajta, némelyik jelenetnél fuldokoltam a nevetéstől…
    Aarush annyira a világ legszerencsétlenebb embere, hogy egy kaszinó alkalmazza is, mint balszerencsét hozó vészmadarat, ezért a film nézése közben óhatatlanul Pierre Richard jutott eszembe, ő volt hasonló balfék a Balfácánban, Aarush ugyanis még egy normális öngyilkosságot sem bír összehozni magának.
    Akshay Kumar (Aarush) valószínűleg rettentően jól szórakozott a forgatás alatt, de hasonlóan brillíroztak a többiek is. Igazi sztárparádét láthattam, Ritesh Deshmukh-t (Bob) már megszerettem a Heyy Babyy-ben, itt még jobb volt, mint Aarush egyetlen igaz barátja, aki bármire képes, hogy barátja végre révbe érhessen.
    Deepika Padukonét (Sandy) még egyszer sem láttam rossz szerepben, itt Aarush szerelmét alakította, aki minden balfácánsága ellenére is kitart mellette.
    Lara Dutta (Hetal) Bob feleségeként szinte örökbefogadja Aarusht, bár ő a föld színével teszi egyenlővé a házukat, és még a papagájukat is megeteti a porszívóval (emlékezetes jelenet), és bár nem kedvelem a színésznőt, itt igazán nagyszerű alakítást nyújtott.
    Arjun Rampal-t a Rock On!!-ban szerettem meg igazán, de itt a kemény, gyanakvó, és a hazugságvizsgálóját mindenhová magával cipelő hírszerző tiszt szerepében igazán vicces volt, Sandy bátyjaként frenetikus alakítást nyújtott.
    A hab a tortán, és a csúcsok csúcsa Boman Irani Hetal apja szerepében, akinek az alvajáró jelenete mindent vitt!
    Bár az igaz, hogy azon már én is nagyon elfáradtam, amikor a teljes angol királyi családot bekábszerezik…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük