Love. Wedding. Repeat – Kishúgom esküvői (2020)

Ugyanannak az esküvőnek az alternatív változatai peregnek le a szemünk előtt, miközben Jack (Sam Claflin), a menyasszony testvére egy dühös ex-barátnővel (Freida Pinto), egy titkot rejtegető hívatlan vendéggel, egy eltűnt altatóval és egy eltűnt lánnyal (Olivia Munn) próbál megbirkózni — minden alkalommal eltérő eredménnyel.

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Dean Craig
  • Írta: Dean Craig
  • Szereplők: Olivia Munn, Sam Claflin, Aisling Bea, Freida Pinto, Eleanor Tomlinson, Joel Fry, Allan Mustafa, Jack Farthing, Tim Key

6 comments on “Love. Wedding. Repeat – Kishúgom esküvői (2020)

    1. Itt is ugyanazt tudom írni. Nyomd meg a Play gombot. A letöltés utáni problémát részletezd egy kicsit, pontosan hogyan töltöd le? A letöltés gombbal indítasz, vagy a megnézem gomb után indítod a letöltést? Utóbbit javasolnám, mert akkor nem tömörített fájlt kapsz, hanem magát a filmet.

    1. Nem tudom, hogy mi lehet a gond, mert nálam elindul. Nem minden esetben van automatikus indítás, hogy miért, azt ne kérdezzétek, mert nem jöttem rá. A kódoláson semmit sem változtattam, de van ahol azonnal indul, van ahol csak a Play gomb hatására (alsó sávban első ikon). Esetleg töröld a sütiket, előzményeket, ideiglenes fájlokat, próbáld meg másik böngészőből. Ennél többet sajnos nem tudok segíteni, mert nem tudom rekonstruálni a hibát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük