Jawaani Jaaneman (2020)

Egy örökifjú, gondtalan (valójában már középkorú) fickó, aki ideje nagy részét gyönyörű nőkkel teli partikon tölti váratlanul egy fiatal lány apjának szerepében találja magát. Miután kiderül, hogy valóban ő az apa, amikor találkozik a lány hippi szellemiségű (és nagyon is ismerős) anyjával, úgy gondolja a dolgok ennél már nem is lehetnek rosszabbak, de újdonsült kislánya rátesz még egy lapáttal, kiderül, hogy terhes.

Alternatív magyar cím: Fiatal kedvesem

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=_lkFyfcrvkU[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Nitin Kakkar
  • Írta: Hussain Dalal, Abbas Dalal
  • Szereplők: Saif Ali Khan, Alaya Furniturewala, Tabu, Kubbra Sait, Chunky Pandey, Kumud Mishra, Farida Jalal, Dante Alexander, Kiku Sharda

2 comments on “Jawaani Jaaneman (2020)

  1. Saif Ali Khan ugyanazt a fickót hozza, akit már a Cocktailban is alakított, ezúttal azonban mert hülyét csinálni magából és nem restellte, hogy a film erősen kidomborítja, hogy bizony az életet nagy kanállal habzsoló pacák már jócskán benne jár a korban, ideje lenne lenyugodnia. Ezt persze csak a film legvégén teszi meg, de addig az egyik állandó vicces szituáció, hogy ötpercenként tagadja le, hogy festeti a haját. Legjobb cimborája pedig nem más, mint a fodrásza, akit Kubbra Sait alakít, fogalmam sincs, hogy miért nem láttam még semmit sem ettől a nőtől, uralja a képernyőt. Utánanéztem, pár filmben szerepelt, de leginkább tv-színész, talán ezért. Remélem nem ássák el a kisképernyőn és több lehetőséget is kap szélesvásznon.
    Saif lányát egy üde újonc Alaya Furniturewala alakítja, aki idáig a filmes szakmában egy rövidfilmet készített (becsületére legyen mondva, ő volt az író, rendező, operatőr és vágó is egy személyben, hűha!), rögtön egy egész estés film főszerepével indítani nem kis falat, de sikerült neki. Kellően megszeppent ugyan, de több generációval komolyabb, mint a saját apja, a legjobb dialógokat neki írták és láthatóan élvezte a modern, két lábbal a földön járó lány szerepét, aki amint megtalálta az apján, rögtön azzal a hírrel kell megküzdenie, hogy az apjából nagypapát csinált.
    Vígjáték lévén természetesen tele van vicces jelenetekkel, de itt az igazán jó poén faktort meglepetésre Tabu szállítja, aki a lány hippi életérzéssel és zavaros világnézettel megáldott anyját alakítja, zseniálisan!
    Nem azt mondom, hogy jobb, mint a Cocktail, hanem, hogy más, pedig ugyanonnan indult. Mindkét film egyaránt jó, de a Cocktail Deepika Padukone révén olyan pluszt adott, ami ebből a filmből érthetően kimaradt (elég egy lumpen a családban). De többször nézős, az tény.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük