Saaho (2019)

Ez az akcióthriller egy hatalmi játszmáról szól, ki nyeri az első helyet a hatalmi ranglétra különböző fokain állók közül, egymástól különböző és látszólag össze nem függő epizódokon keresztül. Történik mindez a földgömb különböző részein váratlan események sorozatában nemcsak tettek, hanem furfangos ötletek mentén is, hogy a történetben kibontakozzon egy ragyogó elme briliáns játéka, melyben felfedi mindenki valódi természetét, ki milyen szerepet játszik és ezek során folyamatosan megkérdőjeleződik ki a vadász és ki a vad ebben a játékban.

Alternatív magyar cím: Tiéd a győzelem

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Sujeeth
  • Írta: Sujeeth
  • Szereplők: Prabhas, Shraddha Kapoor, Jackie Shroff, Neil Nitin Mukesh, Arun Vijay, Chunky Pandey, Vennela Kishore, Murali Sharma, Mandira Bedi, Evelyn Sharma, Mahesh Manjrekar, Tinnu Anand, Tanikella Bharani

3 comments on “Saaho (2019)

  1. Állítólag többe került a film, mint a Baahubali. Inkább adták volna nekem a pénzt. De tényleg! Annyira vártam, annyira készültem rá, eddig Prabhas filmjei közül nagyon kevés volt az, ami úgy istenigazából nem jött be (talán a Yogi nem a szívem csücske), de mindig olyan elementárisan játszik, mindig annyira otthon érzi magát a bőrében és a karakterben is, a Baahubali után pedig tényleg kellett már valami, mert az a film vagy 3 évet elvett az életéből, olyan hosszú volt a forgatás. Nos, a Saaho láttán azt gondoltam magamban, inkább pihent volna még egy kicsit. A fenti szinopszis egy az egyben fedi a valóságot. A sztori annyira zavaros, olyan nyakatekert, hogy aki a film tartalmát megírta, az inkább egy ilyen semmitmondó összefoglalót rittyentett össze, mintsem hogy belemélyedjen a valódi történetbe és azt próbálja röviden összefoglalni. Azt hiszem én sem vállalkozom rá. Legyen elég annyi, hogy a főbb szereplők némelyike elég gyakran változtatja identitását, az idősíkokban legalább olyan gyakran ide-oda ugrál a cselekmény, mint a kontinenseken, enyhén szólva is követhetetlen volt. A pénz, amit beleöltek nem nagyon látszik, ugyebár nagyobbrészt az akciójelenetekre költhették, bár én persze szeretem az akciójeleneteket, de ha túl sokáig és túl sokat kell néznem, akkor elunom. Itt aztán tényleg minden volt, kamiontól a helikopterig. Akinek ez a kábítószere, annak jó szórakozást, de még egyszer senki sem vesz rá, hogy 170 percet végigüljem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük