Taxi No. 9 2 11: Nau Do Gyarah (2006)

Raghav Shastri és Jai Mittal a társadalom két különböző rétegéhez tartoznak. Raghav egy forró kedélyű, de világfáradt taxisofőr, aki azt hazudja családjának, hogy biztosítási ügynökként dolgozik. Jai egy tekintélyes üzleti birodalom örököse, a tipikus apuci elkényeztetett fiacskája. Apja halála után arra ébred, hogy néhai apja végrendeletében az összes tulajdont és üzletet Arjun Bajajra, közeli barátjára ruházta át. Jai megtámadja a végrendeletet a bíróságon, mondván, hogy az övé az eredeti végakarat, amelyet egy páncélszekrényben biztonságosan elrejtettek. A meghallgatás napján Raghav taxijába ül, hogy elvigye a páncélszekrényhez és miközben folyamatosan amiatt nyaggatja, hogy túl lassan vezet, ez gyorshajtáshoz és végül balesethez vezet. Jai elmenekül a helyszínről, de a páncélszekrénynél rájön, hogy véletlenül Raghav autójában felejtette a páncélszekrény kulcsát. Raghavot letartóztatják a baleset miatt, de még előtte megtalálja Jai ​​kulcsát. Jai kétségbeesetten szeretné visszaszerezni a kulcsot, de a ravasz Raghav nem megy bele. A páros veszélyes macska-egér játékba kezd, amely vagy elpusztíthatja, vagy új megvilágításba helyezheti a saját világukat.
A 2002-es Ütközéspont (Changing Lanes) Ben Affleck és Samuel L. Jackson főszereplésével forgatott amerikai film indiai feldolgozása.

Alternatív magyar cím: Taxi Kilenc kettő tizenegy 

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=sZzkvdozRLc[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Milan Luthria
  • Írta: Roger Michell, Rajat Arora
  • Szereplők: Nana Patekar, John Abraham, Sameera Reddy, Sonali Kulkarni, Shivaji Satam, Sanjay Dutt, Priyanka Chopra, Akash Khurana

One thought on “Taxi No. 9 2 11: Nau Do Gyarah (2006)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük