Marjaavaan (2019)

Raghu a helyi gengszter, Narayan Anna hűséges jobbkeze, aki a kikötői maffiát irányítja Mumbaiban. Anna fia, Vishnu féltékeny a kapcsolatukra, de ennek az is lehet az oka, hogy törpenövése miatt komplexusok gyötrik. Amikor Raghunak megtetszik egy lány, Zoya, Vishnu elérkezettnek látja az időt, hogy megszabaduljon tőle. Azt állítja apjának, hogy Zoya szemtanúja volt egy bűncselekményüknek, és Narayan Raghut küldi el, hogy ölje meg a lányt, nem tudva, hogy szerelmesek egymásba.

Alternatív magyar cím: Meg fogok halni

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Milap Zaveri
  • Írta: Milap Zaveri
  • Szereplők: Riteish Deshmukh, Sidharth Malhotra, Tara Sutaria, Rakul Preet Singh, Nassar, Shaad Randhawa, Ravi Kishan

4 comments on “Marjaavaan (2019)

  1. Sokkal jobb, mint az imdb-s értékelése, ami abból adódik, hogy vagy nagyon bejön valakinek (mint nekem is) vagy nagyon nem. A Tum Hi Aana lett az egyik vip-es csengőhangom (A Király és a kardja mellett :))

    1. Pontosan mire gondolsz, kifejtenéd bővebben? Ha a fenti filmről kérdezed ezt, az magyar felirattal van feltöltve. A hundia oldalán minden film vagy magyar feliratos, vagy néhány magyar szinkronos. Ha nem találod a filmet: mindig az első hozzászólásban van a link: Letöltöm – Megnézem – Filmzenei album. Ezekre kell rákattintanod.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük