Sye Raa Narasimha Reddy (2019)

A korai gyarmati birodalom alatt 66 falu vezetője, Uyyalawada Narasimha Reddy fellázad a Kelet-indiai Társaság ellen. Megtámadja és legyőzi a brit sereg egyik táborát és ezzel fenyegetést jelent a gyarmati uralom számára. Miután nem tudják elfogni, a hadsereg 10.000 rúpia vérdíjat tűz ki a fejére. Mivel a támadások nem maradnak abba a britek megpróbálnak kémeket küldeni utána. Így sem sikerül elfogni, ezért a családját hurcolják el. Reddynek sikerül a családját kiszabadítania, de besúgó segítségével a britek elfogják őt és nem szabadságharcosként, hanem bűnözőként kezelik.

Alternatív magyar cím: Az első szabadságharcos 

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=KyhrrdpA2YA[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Surender Reddy
  • Írta: Paruchuri Brothers, Surender Reddy
  • Szereplők: Chiranjeevi, Nayanthara, Tamannaah, Jagapathi Babu, Sudeep, Alexx O’Nell, Mukesh Rishi, Tanikella Bharani, Amitabh Bachchan, Anushka Shetty, Nassar

3 comments on “Sye Raa Narasimha Reddy (2019)

  1. Okosan, értelmesen felépített filmet láttam, India történelméről. Hihetetlen monumentális jelenetekkel. Nagyon jó színészi alakításokkal. Nagyon nagyon felemelő érzések voltak közben…
    Alkotók munkája nagyon felépített és karizmatikus szerintem. Vannak filmek amikor előre tekerem ,mert unalmas részek stb… de ezt végignéztem és egyszer sem kellett bele vágni az előbbre hajtásba,mert szinte másodpercek alatt történt helyszín és történet váltás.
    Árulók mindenhol minden korban vannak, voltak, lesznek. Másképp is alakulhatott volna ,ha az árulás nem történik meg. Ez a történelem. Mi lett volna…ha… Köszönöm, hogy részese lehettem a filmnek ! Nézd meg, nem fogod megbánni !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük