Bullett Raja (2013)

Egy hétköznapi ember fellázad a rendszer ellen, amit egykor engedelmesen követett, és gengszterré válik, hadat üzenve a rendőrségnek, a kormánynak és a gyáriparosoknak.

Alternatív magyar cím: Golyózápor 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Tigmanshu Dhulia

  • Írta: Tigmanshu Dhulia

  • Szereplők: Saif Ali Khan, Jimmy Shergill, Vidyut Jammwal, Sonakshi Sinha, Raj Babbar, Gulshan Grover, Ravi Kishan, Chunky Pandey, Vipin Sharma, Rishad Rizvi, Gaurav Jha, Mahie Gill, Vishwajeet Pradhan, Deep Raj Rana, Sharat Saxena

2 comments on “Bullett Raja (2013)

  1. Az indiai közönségnek annyira nem jött be a film, nekem annál inkább. Talán a hangulata, vagy a szűkszavúsága, talán a pörgő cselekmény miatt, fogalmam sincs. Raja (Saif Ali Khan) munkanélküli de magasan képzett, aki nem jut ötről hatra az életben, amikor véletlenül találkozik Rudrával (Jimmy Shergill) egy esküvőn, és barátságot kötnek. Amikor a vendégeket meg kell védeniük egy támadástól, ketten olyan szinten egy hullámhosszon mozognak, hogy hatékonyan verik vissza a támadást. Bár egyáltalán nem áll szándékukban, végül kénytelenek gengszterek lenni. Abban viszont nagyon jók, hamarosan Lucknow első számú köztörvényesei lesznek, akik ráadásul sérthetetlenek, köszönhetően politikai hátszelüknek. De pont a politika lesz az, ami keresztbe tesz nekik. Röviden ennyit érdemes a sztoriról elárulni, meglehetősen zavaros ügyekbe csöppennek, amit nekem is nehezemre esett kihámozni. Saif azonban egészen jó, és bár Jimmy elég egydimenziós mellette, valamiért mégis működik kettőjük között a harmónia. Hogy mit keres mellettük Sonakshi Sinha, azt elég nehéz megmagyarázni, persze kellett egy nőfigura is, aranyos is, meg minden, de nekem egy kicsit feleslegesnek tűnt. A jelenetei miatt nem jutott elég idő arra, hogy a két fiú egyre erősödő barátságát megmutassák, erről persze a túl sok akciójelenet is tehet. Abból vágtam volna egy picit. Vidyut Jammwal csak a film legvégén tűnik fel, de akkor ellopja a showt. Kellett is, hogy egy kicsit felrázza az állóvizet. Amúgy jó néhány karakterszerep van egészen jól megrajzolva, Sharat Saxena, Mahie Gill, Chunkey Pandey vagy Charan Grover tényleg megtesz mindent azért, hogy a mozi működjön.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük