Darling (2010)

Egy egyetemi baráti társaság össze-összejön, családostul, és a gyerekek megtetszenek egymásnak. Más országba kerülnek, ezért csak 15 év múlva látják egymást. Prabha (Prabhas) persze ez alatt a 15 év alatt, csak Nandinira (Kajal Agarwal) tud gondolni, egy egész álombirodalmat épít maga köré. Mikor végre találkoznak, ezt még az sem tudja lerombolni, hogy Nandinit egyáltalán nem érdekli Prabha, sőt, folyamatosan bosszantja a fiút. A csavar pedig az, hogy a helyi don lánya, Nisha is szerelmes Prabhába, de a fiú elutasítja, emiatt a lány öngyilkosságot kísérel meg, amit a fater először meg akar torolni, majd házasságra akarja kényszeríteni Prabhát. Szegény fószer kettős csapdában vergődik; egyrészt Nandini tudni sem akar róla, másrészt feje fölött, mint Damoklész kardja függ egy nem kívánt házasság réme.

Alternatív magyar cím: Drágám 

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=FwygG-0SOvo[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

 • Rendezte: A. Karunakaran

 • Írta: Darling Swamy

 • Szereplők: Prabhas, Kajal Agarwal, Shradha Das, Prabhu, Aahuthi Prasad, Srinivasa Rao Kota, M.S. Narayana, Mukesh Rishi, Chandramohan, Dharmavarapu Subramanyam, Tulasi, Narsing Yadav, Russell Geoffrey Banks, David Firestar, Alex Martin

3 comments on “Darling (2010)

 1. Újabb kedvencem van, mostanában ezt nézem újra meg újra. Prabhas és Kajal Agarwal már tetszettek a Mr. Perfectben is, ott is egymást ekézték ezerrel, de ebben a filmben is olyan szerelmi párharcot folytatnak, hogy igazán kíváncsi voltam, ki nyer a végén. Ez érdekes módon csak a stáblista alatt derül ki, úgyhogy nehogy kihagyjátok!
  Rebel Prabhas (született: Prabhas Raju Uppalapati) egyre jobban tetszik nekem, pedig borzalmas frizurája van, és néha nagyon bárgyú nézése, viszont friss, fiatalos, modern megközelítésben alakítja az általa megformált személyeket. Ráadásul olyan eszköztárral rendelkezik, amit nem lehet nem szeretni. Némelyik gesztusa, vagy grimasza annyira tetszik nekem, hogy folyton újranézem őket. Kajal Agarwal pedig teljesen egy hullámhosszon mozog vele. Remélem készítenek még együtt közös filmeket.
  A sztori nem túl nyakatekert, bár egy-két csavart tesznek bele (Prabhas szimulációs története pl.).
  Prabha viszont rettentő érdekes kapcsolatban él apjával Prabhuval (Hanumantha Rao), teljesen egy húron pendülnek, félszavakból vagy gesztusokból is értik egymást. Ez a kapcsolat azért tetszett nekem nagyon, mert ma már inkább a generációs szakadékok a jellemzőbbek, kész felüdülés volt látni egy olyan famíliát, ahol kettejük szemrezdüléseiből lehet követni, hogy mit akar az egyik, mit a másik.
  A szerelmi csiki-csuki csak bonyolódik, amikor megjelenik a társaság egyik tagjának fia, Rishi, és Nandini tüntetőleg vele foglalkozik.
  Persze nem azért barátok hosszú évek óta, hogy ne sikerülne megoldani a fiatalok zűrzavaros magánéletét, úgyhogy sejteni lehet: minden jó, ha a vége jó.

  Nagyon-nagyon szeretném látni a többi filmjét is, remélem egyszer mindegyik magyarítására sor kerül majd.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük