Dabangg 2 (2012)

Chulbul Pandey (Salman Khan) már boldog házasságban él Rajjoval (Sonakshi Sinha), amikor áthelyezik Kanpurba, a városba, amelyet teljesen elborít a bűnözés. Nemi erőszak, emberrablás, gyilkosságok. Robin Hood Pandeynak jó erősen fel kell kötnie a nadrágját, ha eredményt akar elérni, természetesen azzal a sajátos, és kissé illegális stílussal, amellyel már rettegett hírnevet szerzett magának a bűnözői körökben.

Alternatív magyar cím: Kemény legény 2 

Első rész: Dabangg (2010)

Harmadik rész: Dabangg 3 (2019)

Telugu változat: Gabbar Singh (2012)

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Arbaaz Khan

  • Írta: Dilip Shukla

  • Szereplők: Salman Khan, Sonakshi Sinha, Prakash Raj, Vinod Khanna, Arbaaz Khan, Deepak Dobriyal, Nikitin Dheer, Malaika Arora, Mahie Gill, Tinnu Anand, Ravi Bhushan Bhartiya, Mukesh Bhatt, Rashami Desai, Sandeepa Dhar, Manoj Joshi

4 comments on “Dabangg 2 (2012)

  1. Istenien szórakoztam rajta! Ezt a Salmant imádom! Pimasz, arrogáns, vicces, durva, és nem fél senkitől (kivéve a feleségét). Már az első részt is szerettem, de ez még azon is túltett. A Khan família kitett magáért, az első rész sikerét meglovagolva alig két év után egy magasabb szintre emelték a korrupt zsaru kalandjait. (Bátyja Arbaaz volt a producer, a rendező, és ő játssza az öccsét Makkhit is, sógornője Malaika Arora Khan pedig a producer, és egy itemsong erejéig ő is beugrott, ahogy már az előző részben is megtette). Ismét szereztek egy drabális ellenfelet, Sonu Sood helyett ezúttal Nikitin Dhert (Jodhaa Akbar, Mission Istaanbul), és repesett a szívem, amikor megláttam a stáblistán Prakash Raj nevét. Salman Khan és Sonakhsi Sinha már férj és feleség, de továbbra is húzzák egymást, kedvesen évődve, de nagyon viccesen. A legjobb jelenetek azonban, amikor Chulbul Pandey a fatert vicceli meg telefonbetyárkodással, vagy amikor találós kérdést tesz fel egybites öccsének, aki heteken át a megoldáson agyal. És amikor rájön a megfejtésre, akkor meg kellett állítanom a filmet, annyira nevettem!
    Az akciójelenetek szuperek voltak, mintha rajzfilmet néznék, a táncok is lehengerlőek, egyedül a zene nem fogott meg. Az valahogy olyan másodrangúnak tűnt. Főleg, mert az első rész fülbemászó dallamai után már voltak elvárásaim. De végül is nem volt olyan fontos, mert Salman teljesen elvarázsolt, levett a lábamról. Ezt a Salmant szeretem, a Wanted, a Ready, a Dabangg Salmanját (a Bodyguardos rettenet után).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük