Chup Chup Ke (2006)

Jeetu Prasad Sharma (Shahid Kapoor) a hitelezői miatt öngyilkos lesz, mert az életbiztosítása fedezné a tartozásait. Viszont nem hal meg. Kifogják, mint egy halat, ő meg süketnémának tetteti magát. Gundya (Paresh Rawal), akinek a hálójába gabalyodott, viszont jó üzleti lehetőséget lát benne, de végül kénytelen zálogban hagyni őt is, meg szolgáját Bandyát (Rajpal Yadav) tartozásai fejében a nagyhatalmú gujarati Prabhat Singh Chauhannál (Om Puri). Akinek unokaöccse Mangal (Suniel Shetty) a család tényleges feje, az ő szava dönt mindenben. Neki viszont csak egy gondja van, néma húga Shruti (Kareena Kapoor) férjhezadása, hiszen a lány fogyatékossága miatt csak nagy vagyona a csábító, ő viszont nem szeretné, ha teherként tekintenének szeretett húgára. Észreveszi viszont, hogy a két fogyatékos mennyire jól megérti egymást, és az az ötlete támad, hogy összeházasítja őket. Jeetu bele is megy a dologba, hiszen megszerette Shrutit, nem tudja, hogy odahaza gyerekkori játszópajtása Pooja (Sushma Reddy) az ő özvegyeként él apja (Anupam Kher) házában.

Alternatív magyar cím: Csendben 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Priyadarshan, Kookie V. Gulati

  • Írta: Priyadarshan, Neeraj Vora 

  • Szereplők: Kareena Kapoor, Shahid Kapoor, Paresh Rawal, Neha Dhupia, Rajpal Yadav, Sunil Shetty, Om Puri, Asrani, Anupam Kher, Manoj Joshi, Shakti Kapoor, Sushma Reddy, Amita Nangia, Priyanshi, Jaya Murali

2 comments on “Chup Chup Ke (2006)

  1. Egy hazugságok hálójába keveredett ifjú emberről szól a vígjáték, és igazság szerint a helyzetkomikumok sorozatát hozza az, hogy ahelyett, hogy kikeveredne belőle, egyre inkább belesüllyed. Ami egészen vicces jeleneteket eredményez.
    Úgyhogy a film tele van megoldhatatlan csavarokkal; egy néma lány, egy ál-süketnéma fiú, egy ál-haláleset, rengeteg kifizetetlen adósság (mert holttest hiányában a biztosító nem fizet), egy heves vérű, és rettentő gazdag testvér, és egy ál-nagybácsi, gyászoló család és többszörösen lemondott esküvő. Na, gondoltam is, hogy nem lesz elég a 2 óra 44 perc, hogy mindent kibogozzanak, de végül is sikerült.
    Legjobban Kareena Kapoor alakítása tetszett (hiszen ő végig néma volt), és Shahid Kapoor-é, mert neki meg elég sokfajta jellemet kellett megmutatnia. Érdekesség, hogy Sunil Shetty egészen jó formáját mutatta, pedig általában csalódást keltő a játéka.
    Az esküvői készülődésre meg mindjárt két dal is jutott, mind a kettő a szívem csücske lett, mert annyira friss, üde, és igazi talpalávaló, az embernek kedve lenne táncra perdülni tőle.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük