Chori Chori Chupke Chupke (2001)

Az élet néha bizony nagyon kegyetlen. A pénz, a szerető család, a tökéletes férj semmit sem ér, ha nincs meg az egyetlen, amire egy nő igazán vágyik. Ez pedig egy gyermek, aki értelmet adhat a család életének. Ilyenkor egy nő mindenre képes, és hogy mi mindenre, az kiderül a filmből.

Alternatív magyar cím: Szerelmi háromszög 

megnézem lentebb

IMDB

 • Rendezte: Abbas Alibhai Burmawalla, Mastan Alibhai Burmawalla

 • Írta: Shyam Goe, Javed Siddiqui

 • Szereplők: Preity Zinta, Salman Khan, Rani Mukerji, Amrish Puri, Dalip Tahil, Farida Jalal, Prem Chopra, Johnny Lever, Ruby Bhatia, Dipti Bhatnagar, Adi Irani, Apara Mehta, Sheela Sharma

6 comments on “Chori Chori Chupke Chupke (2001)

 1. Jó minőségű a kép, a film nagyon aranyos, de sajnos el van csúszva a felirat.

 2. Salman Khan azt a típust alakítja, akit már láthattunk a Pyaar Kiya To Darna Kyában és a Hum Dil De Chuke Sanamban is. Csak ezúttal nem a csélcsap, lúzer fajtából. Komoly, felelősségteljes, és a felesége kedvéért bármire kész férfit alakít. Nekem nagyon tetszett a játéka. Visszafogott volt és nem ripacskodott. Mellette kibontakozhatott Rani Mukerji és Preity Zinta is.
  Egész jeleneteket vettek “kölcsön” a Pretty Womanből, de kit zavar ez? Preity Zinta amúgy is sokkal viccesebb volt a szabadszájú utcalány szerepében, mint Julia Roberts.
  Salman szeretetreméltó családját meg Amrish Puri (nagypapa) és Dalip Tahil (apa) tették igazán élvezetessé, a két nagy színész ugyanis leginkább főgonoszokat alakít, úgyhogy számomra ez a film az üdítő kivétel. Azok a jelenetek, ahol a családtagok sorra átverik egymást (persze csupa szeretetből és féltésből) azon meg nevetnem kellett.
  Mindenki nagyon jól játszott.
  Nagyon tetszett!
  Bár lehetne egy jobb verzió is belőle..

  1. Igen, fentebb írtam is, hogy betettük a javítandók közé. Egyelőre ebben az állapotban van, nem tudom, mikor lesz kijavítva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük