Dil – Szív (1990)

Raja (Aamir Khan) életvidám srác, akit az sem zavar, hogy apja, Hazariprasad (Anupam Kher) a világ legfösvényebb embere. Mohóságában arra vetemedik, hogy iparmágnásnak adja ki magát, és ezzel becserkészi az egyik leggazdagabb embert, Mr. Mehrát (Saeed Jaffrey), hogy adja hozzá a lányát, Madhut (Madhuri Dixit). Az elrendezett házasság azonban rossz ómennel indul, mivel az összeismertetésnél kiderül, a fiatalok túl jól ismerik egymást (az egyetemről), és ott törnek borsot a másik orra alá, ahol tudnak.

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Indra Kumar

  • Írta: Rajeev Kaul

  • Szereplők: Aamir Khan, Madhuri Dixit, Saeed Jaffrey, Deven Verma, Anupam Kher, Shammi, Padma Rani, Rajesh Puri, Satyendra Kapoor, Adi Irani, Dinesh Hingoo, Viju Khote, Birbal, Manmauji, Babbanlal Yadav

2 comments on “Dil – Szív (1990)

  1. Anupam Kher jutalomjátéka volt ez a film, mert először egy viccesen fösvény embert alakított, akit kétségbe ejt, mikor a fia megmakacsolja magát, hogy nem hajlandó elvenni a kiszemelt leányt, esküdt ellenségét a főiskolán. Viszont amikor egymásba szeretnek, de ugyanakkor a két apa örök haragot köt egymással, akkor Kher egy hihetetlenül agresszív, majdhogynem gonosz karaktert testesít meg. A fiatalok is aranyosak voltak a tűzön-vízen át tartó, sírig hű szerelmükkel, de a két fater mindent vitt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük