Dolly Ki Doli (2015)

A film középpontjában egy fiatal nő Dolly (Soonam Kapoor) áll, aki egy szélhámos. Először Sonu Sherawat (Rajkummar Rao) felesége lesz, majd különböző vallású férfiakkal házasodik össze, és az esküvő éjszakáján megszökik az értékeikkel. Amúgy Dolly egész családja szélhámosokból áll. Miután becsapott jó néhány gazdag embert, magára vonja a média figyelmét, akik olyan névvel ruházzák fel őt, mint a „tolvaj menyasszony”. Egy rendőr, Robin Singh (Pulkit Samrat) elhatározza, hogy elkapja őt.

Alternatív magyar cím: Dolly csapata 

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=GWHUTeh4GRw[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Abhishek Dogra

  • Írta: Abhishek Dogra, Uma Shankar Singh

  • Szereplők: Sonam Kapoor, Rajkummar Rao, Pulkit Samrat, Mohammed Zeeshan Ayyub, Saif Ali Khan, Malaika Arora, Archana Puran Singh

2 comments on “Dolly Ki Doli (2015)

  1. A Khoobsurat sikere után nagyon kíváncsi voltam a következő Sonam Kapoor filmre, hááát…. A közelébe se jutott. A sztori pedig egészen tűrhető lenne, hasonló szélhámosság, mint amit Parineeti Chopra ügyeskedett össze a Dhawat-E-Ishq-ben, csak itt nagyban megy a játék Dolly és csapata (Dolly Ki Doli szó szerint) részéről.
    De ezzel ki is fújt minden csábereje a filmnek, mert rettentően haloványra sikeredett. Bevallom őszintén, unatkoztam. Sonam Kapoornak egy-két arca van, itt meg ezerarcúnak kellett volna lennie. A három pasi közül Rajkummar Raonál a sírás kerülgetett, hát már örökké ilyen teszetosza figurákat fog alakítani (lásd: Queen)? Varun Sharma annyira jellegtelen figura volt, hogy el is felejtettem az arcát. Egyedül Pulkit Samrat játéka tetszett, a rendőr-Dolly kapcsolat ott volt a levegőben, csak én sem erre gondoltam, ez úgy bejött. No meg a pasi is, már a Jai Hoban is feltűnt. Remélem kap majd rendes főszerepeket, most kezdte a pályát, nehogy már elássák nekem! A szélhámos família egészen jó volt, élükön Manoj Joshival, az ő játéka még sosem okozott csalódást, és örültem Mohammed Zeeshan Ayyubnak is Raju az álfivér szerepében, már a Mere Brother Ki Dulhanban is nagyon tetszett a játéka.
    A dalok közül egy-kettő elmegy, de tulképp nem maradt meg a fülemben, és plusz pont a rengeteg utalásnyi esküvői jelenetre, mindegyik vallásból.
    No meg azért is jár a dicséret, hogy vendégszerepre felkérték Saif Ali Khant, aki egy herceget játszik el. Mit ad isten, a színész hercegnek született (apja nawab volt (muszlim uralkodó), amíg India el nem törölte a rangokat), úgyhogy a kékvérű színész túl sokat nem ronthatott, bár bevallom, maga a jelenet siralmas volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük