Go Goa Gone (2013)

Adott három jó barát: Hardik, Luv és Bunny. Előbbi kettő meglehetősen lazán kezeli az életet, a nehéz munkával megkeresett pénzt leginkább drogra és piára költik, hiszen egyszer élünk, azt ki kell használni és élvezni. Bunny pedig inkább a szorgos-dolgos hangya fajta, de mégis bírja a két másik srác búráját.
A fenékig tejfel élet azonban nem tart sokáig. Hardikot kirúgják, Luv barátnőjéről pedig kiderül, hogy a kezdetek óta megcsalta a srácot. Hőseink élete tehát félig romokban hever, így éppen kapóra jön nekik, hogy Bunny haverjukat a cég Goába küldi üzleti ügyben. Hardik és Luv persze azon mód bepuncsolják magukat az útra, hiszen az összetört szívet és a romossá vált karriert, csak egy nagy bulizásra felfűzött utazás dobhatja fel.
Utóbbiból pedig nincs hiány, hiszen egyik este átruccannak egy lakatlan szigetre, ahol az orosz maffia tart fergeteges bulit, csini csajokkal, kifogyhatatlan piás hordókkal és egy újféle droggal. Utóbbi mondjuk meglehetősen felborzolja a kedélyeket, ugyanis a bulizók nagy része másnap reggelre emberhúsra és vérre éhes zombivá változik.

Alternatív magyar cím: Gyere Goába, s véged! 

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=4V5zGNVRmaE[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

 • Rendezte: Krishna D.K., Raj Nidimoru

 • Írta: Kunal Khemu, Krishna D.K.

 • Szereplők: Saif Ali Khan, Kunal Khemu, Vir Das, Anand Tiwari, Puja Gupta, Hardik Malaviya, Soha Ali Khan, Pitobash, Suparn Verma

2 comments on “Go Goa Gone (2013)

 1. Nem szeretem a horrorfilmeket, viszolygok tőlük, és nem kötnek le. Nem szeretem a zombifilmeket sem, elalszom rajtuk, mert a csigalassú mozgás és idétlen fejrángatózás inkább elálmosít, mint felélénkít. A thrillereket meg azóta nem csípom, hogy gyerekként megnéztem a Psychót, és éjszaka nem mertem elaludni. Ellenben imádom a horrorvígjátékokat, azoknak is a morbidabb változatait. Pl. Haláli hullák hajnala, Terrorbolygó, Hullajó stb. Úgyhogy ezt a filmet úgy ahogy van: imádom!
  A forgatókönyv nagyon jól lett megírva, pörgős jelenetekkel, a dialógok frappánsak, a szereplők meg egy az egyben tökéletesen lettek kiválasztva. És még a zombik sem lettek nagyon elszúrva.
  Saif Ali Khan mint Boris (akiről kiderül, hogy álruszki) egyszerre három nyelven karattyol, hát persze, hogy nem érti senki.
  Kunal Khemu (Hardik) a lúzerek lúzere, röptében a legyet is típus, viszont mikor kettesben marad Lunával (Puja Gupta) csak kiszakad belőle, hogy mitől ilyen. Amikor vinnyogva vallja be, hogy milyen szerelmes volt, naponta vett rózsaszín dolgokat a lánynak, szerelmes levelet írt a saját vérével, igaz a harmadik oldalon már nagyon szédült, de sikerült befejeznie (meg kellett állítanom a filmet, mert majdnem megfulladtam, annyira nevettem), erre a csélcsap leányzó nem elhagyta egy másik fajankóért!? Bevillan pár másodpercre Soha Ali Khan fényképe (aki Saif Ali Khan húga, és akkor még Kunal Khemu barátnője, de azóta már felesége), én meg csak vigyorogtam, mint a tejbetök. Az első film amit láttam tőle, de megjegyeztem a nevét.
  Vir Das (Luv) vele már találkoztam a Badmaa$h Companyban, a stiklinégyes egyik tagját alakította, itt viszont főszerep mindjárt, és tökéletes hozza a beállt, megcsalt tökfilkót.
  Anand Tiwari (Bunny) kilóg hármójuk közül, rendes állása van, szerény, igyekszik túlélni kettősüket, de azért jó haver, főleg, hogy hagyja magát megzsarolni, ha már Goába kell menni prezentációt tartani, csatlakoznának, hát nem jó fejek?

  Tetszett, hogy a zombik attól lettek azok, mert egy új drog piacra dobása előtt az orosz maffia amolyan beetető partit tartott. Lett is mindjárt jó sok alapanyag a zombikhoz.
  Tetszett ahogy útközben próbálták összeszedni mindent amit tudnak a zombikról, kiderült: szinte semmit.
  Tetszett Boris macsó dumája, meg harci hozzáállása, meg ahogy terelgette az ifjúságot, illetve ahogy Hardikot vallatta, miután kiderült, prütykölt egy lánnyal, aki nem sokkal később zombivá lett. Amikor felmondatták vele a szorzótáblát, akkor megint le kellett állítanom a filmet 😀
  Aki semmilyen horrort nem szeret ne nézze meg. Néhol eléggé véres. De aki szereti a vígjátékokat, azoknak melegen ajánlom, prüszkölni fog!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük