Iddarammayilatho (2013)

A korrupt miniszternek (Rao Ramesh) azzal a váddal kell szembenéznie, hogy a vagyonát különböző gyanús üzletekkel, és pénzmosással szerezte. Akanksha (Catherine Tresa), a lánya pszichológia szakos hallgató, aki Barcelonába utazik, hogy ott folytassa tanulmányait. Akanksha a barcelonai lakásában talál egy naplót és kíváncsiságból el kezdi olvasni, amelyből egy romantikus szerelmi dráma bontakozik ki Sanju Reddy (Allu Arjun) és Komali Shankarabharanam (Amala Paul) között. Akanksha nem tudja meg a naplóból a történet végét, mivel az írásnak hirtelen vége szakad, és csak az üres lapok maradtak hátra.

Alternatív magyar cím: Dupla szerelem 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Puri Jagannadh

  • Írta: Puri Jagannadh

  • Szereplők: Allu Arjun, Amala Paul, Catherine Tresa, Nasser, Tanikella Bharani, Brahmanandam, Steven Dasz, Vaibhav Jagan, Damian Mavis, Amala Poual, Srinivas Reddy, Ron Smoorenburg, Manel Soler, Sergi Subirŕ, Kaajal Vashisht

6 comments on “Iddarammayilatho (2013)

  1. A Badrinath volt az első film, amit láttam Allu Arjuntól, ez meg a második. És úgy látom, most Allu Arjun-napok vannak, mert sorra kerülnek feltöltésre a többi filmjei is, úgyhogy lesz mit néznem az elkövetkező napokban
    Ha valakinek ismerős a fickó, az nem véletlen. Első unokatestvérek Ram Charan Teja-val, és lassacskán túlszárnyalja őt. No, nincs köztük versengés, a legnagyobb haverok, teljesen egyforma a játékuk, a mozgáskultúrájuk (csak Allunak szebb a felesége ejnye).
    Ebben a filmben benne van minden, amiben Allu Arjun jó, tánc, verekedés (a végén persze eldurvul a dolog, aki nem bírja a vért, az ne nézze meg), jópofa udvarlás, és kellő csavar a sztoriban.
    Ahhoz képest, hogy a film szinte teljes egészében Barcelonában játszódik és én voltam ott, nagyon nem ismertem rá. Az ismerős helyeken ezek szerint nem nagyon forgathattak (pedig de jó lett volna látni a Güell parkot, vagy a Milo házat… esetleg… a Sagrada Famíliát.)
    A két lány jól alakította a szerepét, Akansha kellően cserfes volt, és idegesítő, Komali viszont két külön arcot mutatott be. A másodikról nem írnék, spoiler lenne.
    Egy valami azonban nagyon bosszantott, főleg a vége felé. Azt még elviseltem, hogy viccfaktorként szerepeltették Brahmanandamot, még értelme is volt, mint okoskodó zenetanár. De hogy mit keresett a filmben Ali (csak ennyi a neve, de nekem még ez is sok), azt egyszerűen fel nem foghatom. Kettőjük jeleneteit a vágószoba padlóján kellett volna hagyni, mert sem funkciójuk, sem értelmük nem volt, csak simán megakasztották a film ritmusát. Engem speciel jól felhergeltek vele.

  2. Szia! Kifejtenéd bővebben, hogy mit értesz ez alatt? Leellenőriztem és a Letöltöm és Megnézem link alatt is elindul a film. Kérdéseim: gépről, vagy mobilról nézed? Milyen operációs rendszert, böngészőt és lejátszót használsz?

    1. Kérlek próbáld meg Chrome-böngészővel, vagy töltsd le a filmet és nézd meg vlc-lejátszóval.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük