Kabhi Haan Kabhi Naa (1994)

Sunil (Shahrukh Khan) középosztálybeli családból származik, és feltett szándéka, hogy folytassa a zenei pályafutását egy zenekarban, annak ellenére, hogy az apja (Anjan Srivastav) rosszallását fejezi ki emiatt.
Sunil szerelmes Anna-ba (Suchitra Krishnamoorthy), de Anna nem igazán szereti őt, csak úgy gondol rá mint egy barátra, sőt nyíltan bevallja szerelmét Chris (Deepak Tijori) iránt. Chris szülei ellenzik a fiúk és Anna közötti kapcsolatot, így az eljegyzés elmarad. Később Anna beleegyezik, hogy feleségül megy Sunilhoz de azután Sunil rájön, hogy a lány még mindig Chris-t szereti.

Alternatív magyar cím: Néha igen, néha nem 

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=XvsJd6tEyBE[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Kundan Shah

  • Írta: Ranjit Kapoor, Kundan Shah

  • Szereplők: Shah Rukh Khan, Suchitra Krishnamoorthi, Deepak Tijori, Rita Bhaduri, Satish Shah, Anjan Srivastav, Goga Kapoor, Tiku Talsania, Ravi Baswani, Naseeruddin Shah, Juhi Chawla, Kurush Deboo, Aditya Lakhia, Shashi Sahay, Jyothi Nathani

2 comments on “Kabhi Haan Kabhi Naa (1994)

  1. Hát amennyit vártam a nézhető kópiára, akkora csalódás volt. A sztori még hagyján, azt valamennyire jól megírták, SRK meg tisztességesen eljátszotta (bár némelyik erősebb hazudozásától megállt a számban a kaja), a másik két főszereplővel voltak problémáim, Suchitra Krishnamoorthi és Deepak Tijori ketten együtt nem tettek ki egy közepes karakterszínészt, egyszerűen nem volt hihető, hogy ők annyira-de-annyira-szeretik-egymást. A helyzeten csak a jónevű mellékszereplői gárda segített, Satish Shah, Anjan Srivastav és Tiku Talsania és persze a páter szerepében Naseeruddin Shah, neki minden pillanatáért hálás voltam. Az utolsó öt percben pedig feltűnik Juhi Chawla, megmentve engem a végső unalomtól, mert közel voltam az elbóbiskolás felé!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük