Kabhi Alvida Naa Kehna – Soha ne mondd, hogy viszlát! (2006)

A film középpontjában két házas ember, Dev és Maya bimbódzó románca áll. Mindketten úgy gondolják, hogy ők boldogok a jelenlegi életükkel, a házastársaikkal, de rá kell döbbenniük, hogy egy teljesebb kapcsolatot találhatnak meg a másikban, egymásban. Lassan kezdenek kifejlődni az érzéseik, és amikor a felszínre is törnek, minden megváltozik körülöttük…

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=h9fIHRGZKM0[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

 • Rendezte: Karan Johar

 • Írta: Karan Johar, Shibani Bathija, Niranjan Iyengar

 • Szereplők: Shah Rukh Khan, Rani Mukerji, Amitabh Bachchan, Preity Zinta, Abhishek Bachchan, Kiron Kher, Arjun Rampal, Logan Anderson, Lisa Anzelmo, Jarett Armstrong, Patrick Armstrong, Diane Baisley, Steven Baker, Tomm Bauer

2 comments on “Kabhi Alvida Naa Kehna – Soha ne mondd, hogy viszlát! (2006)

 1. Karan Johar megint telibe talált. Ezt a filmet berakom a kedvenceim közé, mert annyira szíven ütött. Pedig teljesen hétköznapi kapcsolati problémákról szól, ami itt Európában már „lerágott csont”, de Indiában inkább a tabu és „bűnös” témák közé tartozik. Talán ezért is tette át Johar a helyszínt Amerikába (mint a Dostanában is).
  A sztárparádé elég lenne már ahhoz, hogy megvegyen engem kilóra, de többről van szó. Mind a hat színész tudása legjavát adta. Minden téren. Azért ki kell emelnem Shah Rukh Khant, mert hiába szoktam már hozzá, hogy tőle mindig nagyon erős karaktereket látok, a mostani, az mindent vitt. Dev Saranként előbb profi futballista, és kicsit felelőtlen férj, aztán a karrierjét kettétörő baleset után egy megkeseredett, saját életét maró gúnnyal és enyhe önsajnálattal élő férfi alakítása lenyűgöző.
  A legütősebb dialógok éppen tőle származnak, erős és igaz, és szinte mindig bántó, amit mond.
  Amitabh Bachchan, az özvegy és második ifjúságát élő férfi volt a kedvencem, aki escort hölgyekkel múlatja az időt, ami még hátra van. És Kiron Kher, aki itt is anya, de inkább bölcs kívülálló, mert pusztán a szeretet vezérli, és nem akar ítéletet mondani senki felett. A többiek majdhogynem sztereotípiák: Preity Zinta a karrierje miatt még a gyerekét is elhanyagoló nő, aki egyedül tartja el a családot, Rani Mukerji, aki nem ilyen házasságot képzelt el magának, hiszen a férje inkább a gyereke, mint a szerelme, és Abhishek Bachchan, aki hiába szerelmes a feleségébe, ha az nem szereti viszont, akkor pótcselekvésként partiról partira jár.
  Szóval összefoglalva, ami miatt tetszett: Karan Johar színorgiái, a kőkemény szókimondás, a nagyon összetett jellemek, apró viccelődések végig, a csodálatos zenei album, és nagyszerű koreográfiák, Arjun Rampal vendégszerepe, Kajol és John Abraham kellemesen meglepetésszerű felbukkanása, Amitabh Bachchan és Kirron Kher elbűvölő párosa.
  Nálam 10/10!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük