Main Tera Hero (2014)

A bizonyítási kényszertől hajtott Seenu (Varun Dhawan), Bangalore-ba megy, hogy tényleg lediplomázzon, de első látásra beleszeret Sunainába (Ileana D’Cruz), és egész pályás letámadásba kezd. A gond az, hogy a lányt már kiszemelte magának a dühkezelési problémákkal küzdő helyi zsaru, Angad Negi (Arunoday Singh), és nem válogat az eszközökben, hogy érdekeltségét megvédje. Seenu azonban nem az a ma született bárány, aminek látszik.

Alternatív magyar cím: Hősöd vagyok 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: David Dhawan

  • Írta: Milap Zaveri, Tushar Hiranandani

  • Szereplők: Nargis Fakhri, Anupam Kher, Varun Dhawan, Ileana, Rajpal Yadav, Aaron Brumfield, Shakti Kapoor, Saurabh Shukla, Shireesh Sharma, Arunoday Singh, Evelyn Sharma, Abhimanyu Singh, Manoj Pahwa

3 comments on “Main Tera Hero (2014)

  1. Végre egy olyan bollywoodi romkom, amin maradéktalanul tudtam szórakozni, és nem volt benne olyan üresjárat, ami alatt unatkoztam volna, vagy felmerült volna bennem a továbbtekerés kényszere. Varun Dhawan egy az egyben imádnivaló volt a szerepében (nem véletlen, hogy apu (David Dhawan) rendezte a filmet, végre talált egy igazán jó szerepet a fiának), és a film után megbocsátottam neki az ABCD 2 fiaskóját. Az ártatlan-arcú-de-a-kisváros-réme titulus annyira bejött neki, hogy némelyik jeleneten hangosan nevettem. A dialógok elképesztően jól sikerültek, külön köszönet a feliratkészítőnek, hogy igyekezett a poénokat élvezhetően lefordítani (bár a visszhang-beszéd fordításával sok helyen felsült). A sztori elsőre egyszerűnek tűnik, de nem az.
    Seenu valamennyi istennel haveri viszonyt ápol, bár Jézus kissé távolságtartó vele, tud ő nagyobb gazember lenni bárki másnál, úgyhogy a kiszemelt lánynak nem sok választása marad, hipp-hopp beleszeret. Eddig egyszerű, csakhogy Angad Negi beveti a titkos fegyvert, Seenuba ugyanis beleszeret a bangkoki maffiafejedelem, Vikrant Saigal (Anupham Kher) lánya, Ayesha (Nargis Fakhri) is, és szegény fiú hamarosan egy közelgő házasság csapdájában vergődik, mert szerelmét elrabolták, hogy így csikarják ki tőle a nászt. Nyakatekert, mi? És lesz ez még ígyebb is, hiszen Seenunak minden gógyiját be kell vetnie, hogy valahogy kihúzza magát a nem kívánt frigy alól, lehetőleg úgy, hogy ne haljon bele sem ő, sem a kedvese. Mindenki csúcs volt, de tényleg! Ileana először kicsit merev (ahogy a szerepe megkívánta), de később, amikor érzelmi libikókán esett át, akkor már folyamatos játékban volt. Nargis Fakhrit tulajdonképpen ebben a filmben láttam először komikai szerepkörben, és nem rossz, határozottan nem rossz. A visszhangban beszélő maffiafejedelem hatalmas ötlet, de akinek az alakításán a legjobban szórakoztam, az Arunoday Singh! A dühkezelési problémákkal küzdő rendőr szerepe még nem adna okot a lelkendezésre, de az a nyámnyila hozzáállás, amikor az imádott nővel romantikáznia kellene, hát azok a jelenetek minden pénzt megérnek! A dalok és a táncok szuperek, nem véletlen, hogy Ganesh Acharya volt a koreográfus és Sajid Ali szerezte a zenéket. A film végén vicces forgatási jelenetek vannak, érdemes kivárni a stáblistát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük