Maine Pyaar Kyun Kiya (2005)

Samir (Salman Khan) nagyon sikeres orvos, aki nem csak a betegség lefolyását kíséri figyelemmel, hanem hatékonyan figyeli a női betegeinek a szívét is. A legtöbb nő nem tud ellenállni férfiúi varázsának, csak egy személy van aki igazán ismeri, engedelmes ápolónője Naina (Sushmita Sen).
Samir, hogy elkerülje a kínos jeleneteket azt hazudja, hogy már házas ember. Azonban egy nap találkozik egy gyönyörű fiatal nővel Soniával (Katrina Kaif), akibe tüstént belehabarodik, de rutinból neki is azt hazudja, hogy már van felesége.

Alternatív magyar cím: Miért nem vagyok szerelmes? 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: David Dhawan

  • Írta: Sanjay Chhel, Rumi Jaffery

  • Szereplők: Salman Khan, Sushmita Sen, Katrina Kaif, Sohail Khan, Arshad Warsi, Rajpal Yadav, Beena Kak, Dolly Bindra, Parth Dave, Shazia Gowariker, Arbaaz Khan, Javed Khan, Shashi Kiran, Isha Koppikar, Vindu Dara Singh

2 comments on “Maine Pyaar Kyun Kiya (2005)

  1. A Kaktusz virága, és modernebb változatának a Kellékfeleségnek a bollywoodi átirata, kicsit jól megbolondítva.
    Gondolom mindenki ismeri a sztorit, doki (Salman Khan) nősnek hazudja magát, mert így könnyebben csajozik. Beleszeret az aktuális barátnőjébe (Katrina Kaif), tehát kell egy ál-feleség akitől elválhat. Kéznél van asszisztensnője (Sushmita Sen), akinél épp ott vannak a nővére gyerekei is, szóval egyre nagyobb a család, amikor betoppan a mama is. Innentől kezdve elszabadulnak a hazugságok, terjed, mint a vírus, és növekszik, mint egy lavina. Kerül még egy álbarát (a kikapós ál-feleségnek), és ott van még a barátnő szomszédja, aki folyton bekavar, mert nagyon bejön neki a lány, meg a doki páciensei szintúgy, és a film felénél már ott a tetőpont, az álbíróság, az álválással. Innentől kezdve nem bírtam követni, de szerintem a forgatókönyvíró is belezavarodott.
    Salman Khan jól adta a felelőtlen dokit, Arshad Warsitól az álbarát szerepében többet vártam, Katrina Kaiftól nem is vártam többet, úgy tűnik korai filmjei hű de nagyon nem jól sikerültek (mármint az alakításai), de aki igazán meglepett az Sushmita Sen. Felül kell bírálnom a régebbi bejegyzésemet róla: tud játszani. A Kaktusz virágában Ingrid Bergman nyújtott hasonló alakítást. Le a kalappal előtte, mert nagyon-nagyon jó jelenetei voltak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük