Outsourced – A számkiszervezett (2010)

Amerikai tévésorozat 

Todd Dempsey (Ben Rappaport) az idióta és teljesen hasznavehetetlen termékeket forgalmazó cég call centerének vezetője, miután visszatér egy szemináriumról döbbenten szembesül azzal, hogy a teljes osztályát kiszervezték Indiába. Vagy odautazik, és átveszi a vezetést, vagy kollégáihoz hasonlóan ő is lapátra kerül. Vonakodva tesz ennek eleget, és Indiába megérkezve, majd berendezkedve nehéz időket kell átélnie a gyökeresen más szokások, mentalitások, helyzetek megtapasztalásával.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=_wR3LhFlgGo[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Victor Nelli Jr.

  • Írta: Robert Borden

  • Szereplők: Ben Rappaport, Anisha Nagarajan, Diedrich Bader, Parvesh Cheena, Pippa Black, Rebecca Hazlewood, Rizwan Manji, Sacha Dhawan, Guru Singh, Thushari Jayasekera, Christopher Riordan, Roger Narayan, Kody Kavitha, Nirel Patel, Sharmila Devar

3 comments on “Outsourced – A számkiszervezett (2010)

  1. Eltekintve a 14. rész hiányzó utolsó 5 percétől, végignéztem a sorozatot még az este. Azt hittem tovább fog tartani, de reggelre kivégeztem, végül is szitkomról (szituációs komédia) van szó, egy-egy fejezet cirka 20-21 perces, így összességében 7 óra 20 perc alatt ki lehet végezni a sorozatot. Úgy terveztem három nap alatt végzek vele, de annyira magával ragadó volt a csipet csapat játéka, hogy nem bírtam kihagyni. Mindenki elképesztően jól játszott, és nekem külön tetszett, hogy senki sem volt igazán főszereplő (még Ben Rappaport sem). Ráadásul a zenei szerkesztő a helyzet magaslatán állt, és sikeres bollywoodi filmek zenéiből válogatta össze a háttérzenéket, és ez folyton megcsiklandozott, főleg, hogy némelyiket fel is ismertem (Karthik Calling Karthik, Bachna Ae Haseeno, Tees Maar Khan, Dabangg). Úgyhogy Bollywood-fanoknak kötelező!

    És eltűnődtem azon, hogy a sorozat egy 2006-os, és nagyon sikeres film alapján készült, ezt viszont nem vették meg a magyar mozik/tv-k, csak hobbi-felirat van, amit végképp nem értek, mert az imdb szerint is jó 7,1-es átlaggal:
    főszereplő Josh Hamilton és Ayesha Dharker

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük