Orange (2010)

Ram egy fiatal, becsületes srác, aki nem bonyolítja hazugságokkal életét. Első látásra beleszeret Jaanuba, aki teljesen elvarázsolja, viszont érzi, hogy nem tudja örökké szeretni őt…

Alternatív magyar cím: Csak az igazat 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Bhaskar

  • Írta: Bhaskar, Prasad Thota

  • Szereplők: Ram Charan, Genelia D’Souza, Shazahn Padamsee, Prabhu, Brahmanandam, Prakash Raj, Nagendra Babu, Banerji, Sanjay Swaroop, Srinivas Avasarala, Manjula Ghattamaneni, Pavithra Lokesh, Vennela Kishore, Sanchita Shetty, Praneeth

2 comments on “Orange (2010)

  1. Kíváncsi voltam Ram Charannak erre a filmjére is (igazság szerint alig forgat, 2007 óta összesen 5 filmjét mutatták be), de az eddig látott 4 filmjéből ez tetszett a legkevésbé. Nálam a sorrend: Magadheera, Chirutha, Rachcha.
    Az igazmondó szerelmes filozófiája láthatóan nem feküdt neki, nem is értettem a filmet, fogalmam se volt a közepén, hogy fog ebből a helyzetből kijönni (elég nyakatekerten oldották meg). A sztori nem ért meg 2 óra 43 percet, elég lett volna másfél óra is. Főleg mert végig kellett szenvednem Genelia D’Souza legborzalmasabb alakítását is. Fogalmam sincs mit esznek ezen a színésznőn, szerintem abszolút nem tud játszani. A korosztályában sokkal jobb színésznő Ayesha Takia (Wanted), vagy Aditi Rao Hydari (London, Paris, New York), a telugu színésznők közül meg Kajal Agarwal, vagy Tamanna Bhatia.

    Az egész „húzd-meg-ereszd-meg” játék nem vezetett sehová, és szerintem Ram nagyon rosszul érezte magát ebben a szerepben. Az akciójelenetek nevetségesek, és feleslegesek voltak, a zenés betéteket meg egy az egyben elhagyhatták volna (pedig a telugu filmekben idáig nem okoztak csalódást a zenés-táncos jelenetek). A koreográfia túl egyszerű volt Ram Charan tánctudásához, nem is adta bele szívét-lelkét.

    Nálam egyszernézős mozi volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük