Welcome (2007)

Egy tisztességes család feje Dr. Ghunghroo (Paresh Rawal) tisztességes lányt akar választani unokaöccsének Rajiv Saininak (Akshay Kumar). Aki viszont beleszeret Sanjana S. Shettybe (Katrina Kaif), az ő bátyja viszont a kettes számú gengszter Uday Shankar Shetty (Nana Patekar), sülve-főve együtt a hármas számú gengszterrel Sagar ‘Majnu’ Pandeyjel (Anil Kapoor) ötletes cseleket eszelnek ki, hogy húgukat férjhez adják.

Alternatív magyar cím: Üdv

Második rész: Welcome Back (2015)

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=dEjN98Io4gs[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

 • Rendezte: Anees Bazmee

 • Írta: Anees Bazmee , Rajeev Kaul

 • Szereplők: Akshay Kumar, Nana Patekar, Anil Kapoor, Mallika Sherawat, Katrina Kaif, Feroz Khan, Paresh Rawal, Malaika Arora, Asrani, Charlie, Snehal Dabi, Paresh Ganatra, Adi Irani, Supriya Karnik, Mushtaq Khan

3 comments on “Welcome (2007)

 1. Az egyik olyan film, amire már nagyon régóta vártam, mert az én példányom nézhetetlen volt. Bár a film kb. harmadát simán ki lehetett volna vágni, mert szerintem vígjátéknak túl hosszú. Néha már tényleg szabályosan elfáradtam.
  Vannak benne nagyon vicces jelenetek, és meglepően ötletes dialógok, de alapvetően ugyanarra a sémára épül, mint a hasonló bollywoodi vígjátékok.
  Mindenki szerepet játszik, igyekszik átverni a másikat, különböző vészforgatókönyveket gyártanak a szereplők, egymástól függetlenül, ettől aztán jól megkeverik az amúgy is zavaros szituációt, pedig mindössze arról van szó, hogy egy tisztességes családba feje Dr. Ghunghroo (Paresh Rawal) tisztességes lányt akar választani unokaöccsének Rajiv Saininak (Akshay Kumar). Aki viszont beleszeret Sanjana S. Shettybe (Katrina Kaif), az ő bátyja viszont a kettes számú gengszter Uday Shankar Shetty (Nana Patekar), sülve-főve együtt a hármas számú gengszterrel Sagar ‘Majnu’ Pandeyjel (Anil Kapoor) ötletes cseleket eszelnek ki, hogy húgukat férjhez adják. Amúgy az ötletek és a cselek meglepően találékonyak voltak. Csak a film hosszával van bajom, meg, hogy már megint mindenki túljátszotta a szerepét. Érdekes módon a legkevésbé ripacs Akshay Kumar volt. És Ishika / Isha (Malika Sherawat) is nagyon jól alakította a kettős (sőt többes) szerepét. Taps!

 2. Nagyon jól szórakoztam! Nana Patekar a szívem csücske a Khamoshi óta, és Paresh Rawal is nagy kedvenc! Kíváncsi vagyok a második részre 😊
  Köszönöm! 🌷🙏

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük