Wedding Pullav (2015)

A legjobb barátok Diganth és Anushka Ranjan akik szerelmesek egymásba, bár ennek nincsenek tudatában. Amikor Anushkát meghívják egy esküvőre, Diganth részéről a zavar tovább növekedik. Egyrészt féltékeny Anushka barátjára, másrészt Anushkának nem tetszik Diganth jövendőbelije, akit kezdetben dicsért. A történet akkor éri el a forrpontját, amikor tisztába jönnek az érzéseikkel, de nem tudják, mi legyen a következő lépés.

Alternatív magyar cím: Rakott esküvő 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Binod Pradhan

  • Írta: Pooja Verma

  • Szereplők: Diganth, Kitu Gidwani, Karan V. Grover, Rishi Kapoor, Satish Kaushik, Ali Khan, Tripta Lakhanpal, Anushka Ranjan, Sonalli Sehgal, Parmeet Sethi, Himani Shivpuri, Upasna Singh, Neha Tomar, Aru Krishansh Verma

2 comments on “Wedding Pullav (2015)

  1. Simán érdektelen volt a film, és ezen még a mókás mellékszereplők sem tudtak változtatni. Rishi Kapoor főszereplőnek volt feltüntetve, valójában vendégszerepelt, a film feléig meg se jelent, és utána is csak néhány bölcs frázist pufogtatott el. Nagyon sajnáltam a fordítót, mert látszott az igyekezet, hogy szórakoztatóvá tegyen egy olyan történetet, ami végig egy dupla esküvő körül játszódott, és egyszerűen totál kiszámítható volt. Untam.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük