Wedding Pullav (2015)

A legjobb barátok Diganth és Anushka Ranjan akik szerelmesek egymásba, bár ennek nincsenek tudatában. Amikor Anushkát meghívják egy esküvőre, Diganth részéről a zavar tovább növekedik. Egyrészt féltékeny Anushka barátjára, másrészt Anushkának nem tetszik Diganth jövendőbelije, akit kezdetben dicsért. A történet akkor éri el a forrpontját, amikor tisztába jönnek az érzéseikkel, de nem tudják, mi legyen a következő lépés.

Alternatív magyar cím: Rakott esküvő 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Binod Pradhan

  • Írta: Pooja Verma

  • Szereplők: Diganth, Kitu Gidwani, Karan V. Grover, Rishi Kapoor, Satish Kaushik, Ali Khan, Tripta Lakhanpal, Anushka Ranjan, Sonalli Sehgal, Parmeet Sethi, Himani Shivpuri, Upasna Singh, Neha Tomar, Aru Krishansh Verma

2 comments on “Wedding Pullav (2015)

  1. Simán érdektelen volt a film, és ezen még a mókás mellékszereplők sem tudtak változtatni. Rishi Kapoor főszereplőnek volt feltüntetve, valójában vendégszerepelt, a film feléig meg se jelent, és utána is csak néhány bölcs frázist pufogtatott el. Nagyon sajnáltam a fordítót, mert látszott az igyekezet, hogy szórakoztatóvá tegyen egy olyan történetet, ami végig egy dupla esküvő körül játszódott, és egyszerűen totál kiszámítható volt. Untam.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük