Welcome Back (2015)

A két ex-gengszter, Uday Shetty (Nana Patekar) és Majnu Pandey (Anil Kapoor) élete váratlan fordulatot vesz, mikor Uday apja bejelenti, hogy legújabb házasságából van egy húga, Sanjana (Shruti Haasan) és szeretné, ha a lehető legelőnyösebben adná férjhez. Igen ám, de a lány már szerelmes Ajayba (John Abraham), aki nem egészen az, akinek látszik. Ajju Bhai néven ugyanis elég sok gondot okoz a mumbai rendőrségnek. Újdonsült apja, a talpig becsületes Dr. Ghunghroo (Paresh Rawal) megígéri neki, hogy mindenben segít, mert jól ismeri a két testvért. Azt viszont senki sem tudja, hogy a lányba szintén beleszeretett a playboy Honey (Shiney Ahuja), a hétpróbás bűnöző, Wanted Bhai (Naseeruddin Shah) fia.

Alternatív magyar cím: Üdv megint 

Első rész: Welcome (2007)

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=SIKfSPbsuyw[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Anees Bazmee

  • Írta: Anees Bazmee, Rajeev Kaul

  • Szereplők: Anil Kapoor, Nana Patekar, Dimple Kapadia, John Abraham, Shruti Haasan, Shiney Ahuja, Ankita Shrivastava, Paresh Rawal, Naseeruddin Shah, Swantatra Bharat, Surveen Chawla, Snehal Dabi, Reema Debnath, Lauren Gottlieb

4 comments on “Welcome Back (2015)

  1. Ellentétben az első változattal (2007) ez sokkal kiforrottabb, és egyben kifinomultabb vígjátéknak sikeredett, kevesebb blőd jelenettel, és egyszer sem kellett megállítanom a filmet, hogy elkeseredésemet levezessem valamin (az előző résznél sajnos ilyen is volt: a lezuhanófélben lévő ház életem legszörnyűbb filmélményei közé tartozik). Persze nem váltja meg a világot, és szinte semmi újat nem mutat, de azért voltak aranyos pillanatai, amikor önfeledten felnevettem, és minden karakter szeretnivaló volt. Kellenek ilyen vígjátékok is, ha másért nem is, egy két és fél órás könnyed kikapcsolódást megér.

  2. Jó volt „újra” együtt látni a csapatot (most néztem az előző részt). Aranyos volt, tetszett, ajánlom;
    Köszönöm 😊

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük