Zamaana Deewana (1995)

Suraj (Shatrughan Sinha) és Lala (Jeetendra) jó barátok voltak addig, amíg Sundar (Tinnu Anand) ördögi trükkjeinek az áldozatai nem lettek. Lala úgy véli, hogy a felesége halálát Suraj idézte elő. Ezután a legnagyobb ellenségekké válnak, kitör a banda háború, és emiatt káosz uralkodik a városban. A rendőrfőnök (Prem Chopra) és két bűnügyi pszichológus KD (Anupam Kher) és Shalini (Kiran Juneja) kieszelik, hogy összehozzák Suraj fiát Rahult (Shah Rukh Khan) aki élénk, temperamentumos fiatalember, és Lala lányát a mindig elegáns és kecses Priyát (Raveena Tandon). Abban reménykednek, hogy ezáltal az ellenségek kibékülnek egymással.

Alternatív magyar cím: Őrült világ 

 megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Ramesh Sippy

  • Írta: Robin Bhatt, Javed Siddiqui

  • Szereplők: Jeetendra, Shatrughan Sinha, Shah Rukh Khan, Raveena Tandon, Anupam Kher, Tinnu Anand, Kiran Juneja, Beena Banerjee, Aashif Sheikh, Neelima Azim, Sudhir, Ghanshyam Rohera, Prem Chopra

2 comments on “Zamaana Deewana (1995)

  1. A dalok szövegeit csak a németül értők tudhatják, hogy miről szól, merthogy német égetett felirat van rajta, csak éppen magyarra nincs lefordítva… sajna. A feliratnak mindössze ennyi hiányossága volt, amúgy szuper lett.
    Nekem Raveena Tandon egy kissé debellának tűnik, főleg SRK mellett. Viszont a mókás jelenetekben egyenrangú partnere volt SRK-nak. És Anupam Khert először láttam nőnek öltözve, és ráadásul táncolt!!! Én meg vihogtam…
    SRK fantasztikus volt, egy végtelenül pimasz fiút játszott, és amikor az öreglányokkal ropta a strandon, nekem is kedvem lett volna táncra perdülni.
    A sztori szerintem nagyszerűen lett megcsinálva. SRK és Raveena Tandon az istennek sem akart egymásba szeretni, pedig szegény pszichomókus majd összetörte magát a nagy igyekezetben.
    És persze bonyolódik a cselekmény akkor, amikor a fiatalok mégis egymásba szeretnek, természetesen az időzítésük nem a legszerencsésebben alakul.
    Nagyon tetszett a film, nagyon jól lett megcsinálva. Igazán örülnék egy szuperebb kópiának…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük