Raid (2018)

Amay Patnaik az adóügyi osztály vezetője, egy parlamenti képviselőt vesz nagyító alá, egy bejelentés miatt. Mikor házkutatást folytatnak, megtalálják az elcsalt pénzeket és ékszereket, amiket feketén szereztek. Tauji a parlamenti képviselő nem hagyja annyiban és felutazik az elnökasszonyhoz, hogy segítséget kérjen. Miután az elnökasszony megtagadja a segítséget, Tauji elhatározza, hogy a saját fegyverével veszi fel a harcot Amay-el.

Alternatív magyar cím: Razzia

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=3h4thS-Hcrk[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

 • Rendezte: Raj Kumar Gupta

 • Írta: Ritesh Shah

 • Szereplők: Ajay Devgan, Ileana D’Cruz, Saurabh Shukla, Amit Sial, Amit Bimrot, Gayathri Iyer, Sheeba Chaddha, Saanand Verma, Sulagna Panigrahi

3 comments on “Raid (2018)

 1. A film hangulata erősen hasonlít a Special 26-ra, csak jóval komolyabb. De már az első dal a Nit Khair Manga rettenetesen bejött nekem!
  A film elején információmorzsákat csepegtettek elénk, majd szépen lassan felépítették a feszültséget, hogy az adóhatóság nem egy hétköznapi ember házára csapott le.
  Viszont csaknem egy órán keresztül a több napig tartó házkutatást nézhettük végig, ahogy módszeresen kutatnak át mindent és hihetetlen vagyonokat foglalnak le. Közben a családfő egész Indián keresztülrohan, egészen Indira Gandhi miniszterelnökasszonyig szalad, hogy valahogyan leállítsa a házkutatást.
  Igazság szerint a film kettőjük egymásnak feszüléséből áll, egyre nagyobb a nyomás, ki bírja jobban idegekkel, kinél szakad el először a cérna.
  A feszültségkeltés nagymestere ez a film, egy egyszerű adóhatósági házkutatásból gyomorszorító thrillert képes varázsolni úgy, hogy nincsenek benne tényleges akciójelenetek.
  Ajay Devgn és Saurabh Shukla kettőse viszi el a filmet, a többiek csak kiszolgálják őket, bár az öregasszony valami elképesztően frenetikus alakítást nyújtott, bírom ezeket a vénséges vén indiai színésznőket, akik fogatlan szájjal, göcsörtös ujjakkal mondják meg a tutit!
  Egy valamit sajnálok a végéről, hogy inkább a dal refrénje lett feliratozva az angolul és hindiül kiírt szöveg helyett, amely a tényleges eset utóhatásait foglalta össze.
  Ugyanis az egész film egy megtörtént esetet dolgoz fel meglehetősen korhűen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük