Aashiqui 2 – Szerelmesek (2013)

Rahul Jayekar, azaz RJ kora legtehetségesebb fiatal énekese, aki minden zenei díjat megnyert, saját dalaiból számtalan lemezt adott ki és a világ nagyvárosaiban adott koncerteket. A sztárságból következő stressz elől azonban az iváshoz menekült, aminek karrierje látja kárát. Egy rosszul sikerült vidéki turné után meghallja Aarohit egy bárban az ő dalát énekelni, és felismeri, hogy a lány fantasztikus tehetség. Ettől kezdve minden energiáját a lány karrierjének beindítására fordítja, ám közben egyre jobban elkezd hozzá kötődni.

Aashiqui-széria:

 1. Aashiqui (1990)
 2. Aashiqui 2 – Szerelmesek (2013)

megnézem lentebb

IMDB

 • Rendezte: Mohit Suri

 • Írta: Shagufta Rafique

 • Szereplők: Aditya Roy Kapoor, Shraddha Kapoor, Shaad Randhawa, Salil Acharya, Chitrak Bandyopadhyay, Bugs Bhargava, Ashish Bhatt, Gagan Gupta, Shubhangi Latkar, Nickk, Shekhar Shukla, Mahesh Thakur

10 comments on “Aashiqui 2 – Szerelmesek (2013)

 1. Évekkel ezelőtt láttam ezt a filmet. A zenéje nagy hatással volt rám. Főleg a kezdő dal.
  Köszönöm, hogy újra láthattam!

 2. Nos az első indiai filmszínész, akiről elmondhatom, hogy valamennyi bemutatott filmjét láttam, az Aditya Roy Kapoor. Bemutatkozott a London Dreamsben, és nyomot hagyott. Az Action Replayy-ben egyenrangú partnere volt Akshay Kumarnak és Aishwarya Rainak, utóbbival ismét együtt szerepelt a Guzaarishban, ahol persze Hrihtik Roshan játéka miatt szinte mindenki másodhegedűs szerepre kényszerült, és legutóbb istenien alakította a teljesen lökött, lúzer fiút, aki nem akar felnőni, a Yeh Jawaani Hai Deewaniban. Most pedig ronggyá bőgtem a szemem a fenti film nézése közben.
  Felnőtt a fiú, remélem továbbra is fut majd vele a szekér.
  Nem láttam az Aashiqui első változatát amely 1990-ben készült el, azt is a Robin Bhatt/Mahesh Bhatt páros készítette el. Valószínűleg ugyanolyan borongós története lehet, mint ennek.
  Hideg téli estéken, százas papírzsebkendő bekészítésével tökéletesen jó teljes depresszió okozására, végtelen szomorúság átélésére, és reménytelen életérzés keltésére.
  Hihetetlenül nyomasztó a történet, nem is írom le, én magam is annyira magam alatt vagyok, hogy most nem jut eszembe megfelelő jelző.
  Milyen érzés lehet szerelmesnek lenni egy idült alkoholistába? Milyen érzés lehet az alkohol rabjának lenni? Milyen lehet fenn a csúcson, és lenn a pokolban? Hogyan nevezzük azt a szerelmet, amely képes feladni mindent, akár az álmainkat is, hogyha nem tudja kivezetni az alkohol poklából a szerelmét, akkor inkább követi őt oda? Ezek a kérdések zakatolnak bennem, a film megmutatja, megoldást nem kínál, válaszokat nem kapunk, csak a tragédiát és a magányt.
  Ha valaki úgy érzi, hogy a történet rímel a Csillag születik című amerikai filmekre, az nem jár messze a valóságtól.

  Sürgősen keresnem kell magamnak egy vígjátékot. Most rögtön!

  Ja, a zene zseniális! Csupa szép szerelmes ballada többek között Palak Muchhal, Arijit Singh, Mithoon, Ankit Tiwari, Shreya Ghoshal borzongatóan szép előadásában.

  1. Mindössze annyit kell tenned, hogy a keresőbe beírod a filmcímet: Fitoor.

  1. Most már feltöltésre került nálunk is, úgyhogy írd be a keresőbe a film címét.

 3. Atya ég. Aditya Roy Kapoor hatalmasat alakított. Nagy kedvencem. Nagyon szép szerelmi történet. A zenéje gyönyörű. Csodálatos hangja vanArijit Singh nek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük