Aadhavan (2009)

Aadhavan (Suriya) profi bérgyilkos, aki könnyedén öl, munkának fogja fel, és a tökéletességre törekszik. Bármilyen fegyver kerül a kezébe, bármilyen közelharc alakuljon ki, hétköznapi természetességgel kezel minden olyan helyzetet, amelyre mi valószínűleg sikoltozva reagálnánk. De ő Murugan is, a háziszolga, hetyke kis bajusszal, tágra nyílt, ártatlan zöld szemekkel minden kívánságát teljesíti a bíró családjának. Nem lehet olyan étel, amit el ne tudna készíteni, nem lehet olyan munka, amit azonnal el ne tudna elvégezni, nincs olyan kívánság, amit ne tudna teljesíteni. Mindenki legnagyobb megelégedésére (a bíró családja olyan népes, hogy busz kell a szállításukra), úgyhogy hamarosan az egész família a kedvencévé fogadja. És ő Madhavan is, a bíró elszökött fia, aki hosszú évek óta csak arra vár, hogy valahogy bizonyítson az apjának, megvédje őt bármi áron. És ezúttal lesz alkalma rá bőven, a bírót ugyanis sorozatosan merényletek érik, melyet Madhavan egyre merészebben próbál elhárítani.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=IbpHhDfmKQc[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: K.S. Ravikumar

  • Írta: K.S. Ravikumar

  • Szereplők: Suriya, Nayanthara, Vadivelu, Saroja Devi B., Murali, Sayaji Shinde, Anand Babu, Rahul Dev, Ramesh Khanna, Sathyan, Manobala, John Leon Bennett, K.S. Ravikumar, Udhayanidhi Stalin, Félix-Antoine Bergeron

4 comments on “Aadhavan (2009)

  1. Suriya (Madhavan/Aadhavan/Murugan) Saravanan Sivakumarként született, de a Suriya név tökéletesen passzol hozzá. Megcsinálta a Singham és a Ghajini tamil eredetijét, a hindi változatok később születtek, pont ezek alapján, kíváncsi lennék azokra is (de persze túl mohó vagyok).
    A fickó abszolút természetességgel mozog a kamera előtt, a filmben három különböző karaktert kell megszemélyesítenie, és könnyedén megy neki.
    Tele van jobbnál jobb jelenetekkel, még a komikusi szál sem tud rontani a film cselekményvezetésén, és bár az elején rendesen bekavar, hogy az idősíkok értelmetlenül ide-oda ugrálnak, de aztán kitisztul a kép, és minden a helyére kerül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük