All Is Well (2015)

A véletlenek furcsa összjátékaként egy zenésznek menekülőre kell fognia egy csapat rosszfiú elől, de nem könnyíti meg a helyzetét, hogy vele tartanak elhidegült szülei és legjobb barátja is.

Alternatív magyar cím:  Minden rendben 

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=wlyc0NxmRYs[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Umesh Shukla

  • Írta: Umesh Shukla, Sumit Arora

  • Szereplők: Rishi Kapoor, Abhishek Bachchan, Asin, Supriya Pathak, Kaizaad Kotwal, Herry Tangri

3 comments on “All Is Well (2015)

  1. A sztori egész érdekes volt, bár a kivitelezésen még lett volna mit csiszolni. Asin volt a legfakóbb közöttük, Rishi Kapoor szokásosan hozta a legjobb formáját, kisB pedig nem volt annyira idétlen, mint szokott.
    Adott egy teljesen diszfunkcionális család, ahol a tehetségtelen pék apa azt akarja, hogy a fia kövesse őt az üzletben, aki viszont, amint lehetősége adódik, lelép, és meg sem áll Amerikáig. Mikor 10 évvel később hírt kap róla, hogy apja vissza szeretne vonulni, és ezért eladja a pékséget, de kell ehhez az örökös hozzájárulása is, nagy nehezen hazalátogat. Vele tart barátnője is, aki sikertelenül próbálja megkérni a kezét, a fiú ugyanis irtózik a házasság gondolatától. Ha meglátja a szüleit, talán rájön, hogy miért is. Odahaza viszont kiderül, az info hamis volt, egy uzsorás csalta így haza, mert apja fülig eladósodott, kell az üzlet. Hiába egyezik bele az eladásba, fater megköti magát, majd mindhárman felkerekednek, hogy megkeressék az anyát, aki hosszú évek óta Alzheimer kórban szenved, ezért egy elfekvőbe került. A sztori teljes gőzzel gurul a tragédia felé, de szerencsére elkanyarodik, és egy igazán frappáns fekete komédia lesz belőle, ahol a teljessé vált család, nyomukban a felfegyverzett gengszterekkel, elindulnak, hogy valahogy rendbehozzák az évtizedek óta kisiklott életüket.
    Rishi Kapoor ugyanazt a fickót hozta, akit már a Patiala House-ban is, csak még extrémebb kiadásban, Abhishek pedig szuper volt a két tűz közé szorult zenész szerepében. Asint inkább hagyjuk, viszont Supriya Pathak ennivalóan édes volt, ahogy a régmúlt emlékeiben bolyongó Alheimer-kóros anyát alakította.
    Összességében jó film volt.

  2. Nagyon tetszett! Az egyik kedvenc filmem lesz. Valóban nehéz dolog a család, vannak elviselhetetlen és reménytelen családtagok, de nekik sikerül visszatalálni egymáshoz. Megható, amit a fiú tesz a szüleiért, és ahogy a lány a család mellé áll a nehéz napokban. Örülök neki, hogy sok indiai film kiáll a család mellett, úgy érzem mi -nyugatiak már elvesztettük a mércét ezzel kapcsolatban, hogy megpróbáljuk megérteni, elfogadni, tisztelni, támogatni egymást, esetleg hálásnak lenni és örülni egymásnak. Letöltöm majd ezeket a fimeket és együtt megnézzük a gyerekekkel. Vicces is amúgy, köszönöm 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük