All the Best: Fun Begins (2009)

Veer Kapoor (Fardeen Khan) egy küszködő zenész, aki azt reméli, hogy egy nap a rockegyüttese híres lesz. Állandóan anyagi problémákkal küzd, az egyetlen bevétele a havi zsebpénze, amelyet jómódú féltestvére Dharam Kapoor (Sanjay Dutt) küld neki. Veer azt hazudja Dharamnak, hogy házasságot kötött Vidyával (Mugdha Godse) így több pénzhez tud jutni. Veer legjobb barátja Prem Chopra (Ajay Devgn) aki már házas ember, felesége Jhanvi (Bipasha Basu) egy lerobbant konditermet üzemeltet, amely Prem családjának tulajdonában volt. Prem viszont az idejét az autók mechanikus módosításával tölti. Veer és Prem megtudják, hogy illegális autóverseny lesz, amelyen ők is szeretnének indulni, de ehhez félmillió rúpiára van szükségük.

Alternatív magyar cím:  Minden jót: Móka indul! 

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=yHJvGwUrHsA[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Rohit Shetty

  • Írta: Robin Bhatt, Yunus Sajawal

  • Szereplők: Sanjay Dutt, Ajay Devgn, Fardeen Khan, Bipasha Basu, Mugdha Godse, Ashwini Khalsekar, Mukesh Tiwari, Johnny Lever, Asrani, Sanjay Mishra, Ashish R. Mohan, Shraddha Musale, Atul Parchure, Vijay Patkar, Subhash Pradhan

2 comments on “All the Best: Fun Begins (2009)

  1. Aranyos film volt, de nem egy nagy durranás. Igazság szerint nem nagyon volt olyan jelenet, amin nagyon-nagyon elnevettem volna magam. A legtöbb poén üres volt, elpufogtatott frázis. A Golmaal 3 fél gárdája megjelent, ami nem lett volna baj, ha vicces lett volna. Persze, az is lehet, hogy nekem nem volt hangulatom az egészhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük