Baadshah (2013)

Baadshah (Rama Rao Jr. NTR) és apja Dhanraj (Mukesh Rishi), Saadu Bhai (Kelly Dorji) maffiózó bandájában dolgoznak. Azonban még apja sem tudja róla, hogy Baadshah valójában rendőrtiszt, és feladata, hogy felszámolja Dél-Kelet Ázsia összes maffiaklánját, amit Saadu Bhai bandájával kezd meg.

Alternatív magyar cím: Császár

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=pdwZfMi_OQg[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Sreenu Vaitla

  • Írta: Kona Venkat

  • Szereplők: Junior N.T.R., Kajal Agarwal, Navdeep, Ashish Vidyarthi, Brahmanandam, M.S. Narayana, Siddharth, Ajay, Mahesh Babu, Master Bharath, Chandramohan, Meenakshi Dixit, Vennela Kishore, Damian Mavis, Samyuktha Movva, Nasser, Kelly Dorji

2 comments on “Baadshah (2013)

  1. Semmi köze az 1999-es SRK féle Baadshah-filmhez, itt nincs mindenféle Sponfiókás, meg egyéb feldolgozás, viszont teljesen olyan a film, mintha Puri Jagganadh csinálta volna. Pörgős, egy pillanatra le nem álló film, tele akciódús jelenetekkel, friss, üde táncokkal, és nagyon jó zenei betétekkel. Ráadásul úgy tűnik, hogy a rendező minden jelenleg aktív telugu színésznek írt szerepet, mert szerintem nem felejtett ki senkit sem. A narrátor Mahesh Babu lett (eltéveszthetetlen hangja van), vendégszerepre meg felkérte Siddhartot, a két főszereplő pedig a jelenleg igen szép karriert magáénak mondható N.T.R. Rao Junior (aki érdekes módon a saját nevét használja a filmben, már amikor nem Baadshsah), és a most éppen első számú telugu filmcsillag, Kajal Aggarwal. N. T. Rama Rao kitett magáért rendesen, úgy látom fogyott vagy 15 kilót, göndör haját kiegyenesítette, lecsippentett méretes bajuszából is, ettől fiatalodott vagy tíz évet. De jól is tette, mert ő az egyetlen a filmben, aki végig akciózza, végig táncolja (és nem valami könnyű táncikák ezek, Ram Charannak és Allu Arjunnak is becsületére válna), úgyhogy kellett a szufla, hogy kibírja a forgatást. Aki már látta tőle a Dhammut, az tudja miről beszélek, a két film között egy év telt el.
    Nekem a Dhammu is tetszett, de ez sokkal, de sokkal jobb volt. A sztorit nem mesélném el, mert eleve többször is ide-oda ugrál az idősíkokban, úgyhogy az elején egy kicsit fura érzésetek lesz, de később minden összeáll majd. Nem akarja ellőni az összes puskaporát a rendező, ezért sokáig nem is derül ki, hogy mi okból teszi azt Baadshah, amit tesz.
    És nemcsak akció, hanem rengeteg utalás (felcsendül még a Dabangg zenéje is, és vicces jelenetek, pl, amikor Nasser az esküvői mulatságon hagyományos barathanathyam táncot produkál, nekem a könnyem is kicsordult, és erre válaszul az erősen becsiccsentett, tisztes korú hölgykoszorú meg pajzán énekeket dalolt, és erotikus táncot lejtett (már amennyire az alkoholos befolyásoltság engedte őket), az minden poént ütött!
    Elraktam a kedvencek közé!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük