Baadshah – Fejedelem (1999)

Jhunjhunwala szeretné megtalálni szökött lányát, Seemát, hogy feleségül adja Nitin Dharampalhoz. A prominens üzletember, Mahindra az emberrabló Sonuval tárgyalna, aki elrabolta a lányát, a CBI pedig szeretné megvédeni a miniszterelnököt, Gayetri Bachchant, ehhez a Baadshah kódnevű ügynököt kérik fel. De Baadshahnak hívják a kétbalkezes nyomozót is, akit Jhunjhunwala és Mahindra megbízott, össze is tévesztik az ügynökkel, ennek következtében vidám káosz alakul ki, senki nem tudja, mit csinál a másik, és mindenki egymást gyanúsítja. Tovább ront a helyzeten, hogy Jhunjhunwala nem is Seema apja, hanem valaki más, nagyon hátsó szándékkal.

 Megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Abbas Alibhai Burmawalla, Mastan Alibhai Burmawalla

  • Írta: Shyam Goel, Neeraj Vora

  • Szereplők: Rakhee Gulzar, Shah Rukh Khan, Twinkle Khanna, Amrish Puri, Johnny Lever, Prem Chopra, Shashikala, Deepak Tijori, Sharat Saxena, Sachin Khedekar, Pankaj Dheer, Deepshika, Saurabh Shukla, Avtar Gill, Razak Khan

2 comments on “Baadshah – Fejedelem (1999)

  1. A Holtidő, a Csúcsformában és a Spionfióka egyvelege. Na, most mondjátok meg! Aki emlékszik erre a három filmre, az tudja, hogy egyenként is rengeteg problémát tartalmaztak, hát még összekutyulva a három. Szóval a film sztoriját el sem lehet mesélni, mert ötpercenként történik benne valami kavarodás, és nagyon kellett figyelnem, hogy képben maradjak. A lényeg az, hogy SRK megint elemében lehetett, ha kellett hülye volt, ha kellett szerelmes, és nagyon jó kis táncokat produkált. Mert a zenei album fantasztikus!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük