Azhagiya Tamil Magan (2007)

Ismert még Azhagiya Tamizh Magan címmel is.

Guru (Vijay) a főiskola utolsó évét nyúzza, futóbajnok, őszinte, és rettentően szeretnivaló fiú. Lakótársaival kitartanak jóban, rosszban, és végre bekopogtat nála a szerelem is Abhinaya (Shriya Saran) képében is. Nem tudja, hogy a lány Tamil Nadu leggazdagabb emberének a lánya, de ez egyáltalán nem is érdekli. Guru semmit sem csinál szokványosan, hát az udvarlást sem. Amikor viszont a lánykérésre kerül sor, szabályosan inába szalad a bátorsága, mert áldását kellene kérnie apjától, akit ő úgy jellemez „cunami”. Abhi békíti meg, úgyhogy most már semmi sem áll útjába az esküvőnek. De mégis. Gurunak ugyanis van egy titka. Látomásai vannak, és ezek mindig beteljesülnek. Általában meglátja előre a bekövetkező tragédiákat, megakadályozni amit látott, nem tudja. És ezúttal azt látja, hogy leszúrja késsel Abhit. Kétségbeesésében meg sem áll Mumbaiig, minél távolabb a lánytól.

Alternatív magyar cím: Jóképű tamil fiú 

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=Kg34OISUzlM[/embedyt]

 megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Bharathan

  • Írta: S. K. Jeeva 

  • Szereplők: Vijay, Shriya Saran, Namitha, Sayaji Shinde, Ashish Vidyarthi, Santhanam, ‘Ganja’ Karuppu, Tanikella Bharani, Geetha, Sriman, M.S. Bhaskar, Sathyan, Nivedita, Manobala, Shakeela

2 comments on “Azhagiya Tamil Magan (2007)

  1. Hát mit mondjak, érdekes volt. Nekem a film első része teljesen bejött.
    Vijay maximálisan kihasználja a kettős szerepben rejlő lehetőségeket, nem tudom, hogy a film másik fele miért nem tetszett annyira. Talán, mert kevésbé volt vicces.
    Ennek ellenére a fickó teljesen rendben van, a kölyökképe is bejön (pedig általában a markáns arcokat jobban szeretem).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük