Ayan (2009)

Deva okos fiatalember, akinek az anyja azt akarja, hogy kormányzati tisztviselő legyen. Ő viszont egy csempészcsoportnak a tagja, melyet Arumuga Dass vezet, aki gyerekkora óta a mentora. Minden flottul halad a maga útján, amíg meg nem jelenik a rivális Kamalesh, aki megpróbálja kitúrni Arumuga Dasst az üzletből. Vajon ki lesz Chennai első számú csempésze?

Alternatív magyar cím: Első

megnézem lentebb

IMDB

 • Rendezte: Anand K.V.

 • Írta: Anand K.V., D. Suresh 

 • Szereplők: Suriya, Tamannaah Bhatia, Prabhu, Jagan, Akashdeep Saigal, Karunas, Ponvannan, Renuka, Delhi Ganesh, Kalairani, Janaki Sabesh, Subela Sudhakar, Rajendranath, Koena Mitra

2 comments on “Ayan (2009)

 1. Nagyon bejön nekem Suriya, és most sem csalódtam, ez a filmje is nagyon ütős. Tetszett Prabhu Ganesan (Dass) játéka is, akit már említettem a Darlingnál, ott Prabhas apját alakította. Nagyszerű karakterszínész. És persze imádom Tamannah Bathiát is, itt is frenetikus volt.
  Suriyát nem lehet megunni. Ebben a filmben is többféle arcát mutatja, de leginkább a film eleje tetszett. Mivel nagystílű csempész, ezért epizódokat mutattak be az életéből, hogyan is vágja át a vámosokat (Pala Pala című dal, á lá Baadmash Company). Nekem legjobban női ruhában tetszett. Elképesztően jó nő!
  Azon meg szabályosan vigyorogtam, amikor a fiú, aki elborzad, ha hozzáér egy nő, szabályosan belepirul, amikor Tamannah felhívja, és csacskaságokat mond neki. Nagyon aranyos. (És ha hozzáteszem, hogy akkor, amikor a film készült 34 éves volt, akkor igenis nagy dolog, kevés színész képes erre.)
  A sztori amúgy egyszerű, mégis érthető, valaki Chennai első számú csempésze szeretne lenni, innen a cím, és az ezzel kapcsolatos macska-egér játékról szól.
  Viszont vannak a film vége felé olyan durva jelenetek, hogy a cenzorok csak retusálva engedték bemutatni, engem is a hányinger kerülgetett a nézése közben.
  Aki szereti az indiai filmdalokat, az semmiképpen se hagyja ki ezt a filmet, mert Suriya pályafutásának legjobb dalai vannak benne (pl: Oyaayiye Yaayiye).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük