Asambhav (2004)

Amikor India elnökét elrabolják a terroristák, egy titkosügynök érkezik Svájcba, Locarnóba, hogy megtalálja és kiszabadítsa az elnököt. Egy indiai énekesnő segít neki, hogy befejezhesse a lehetetlen küldetést.

Alternatív magyar cím: Lehetetlen 

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=4Ow64WD3C_I[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Rajiv Rai

  • Írta: Rajiv Rai, Naeem Sha

  • Szereplők: Arjun Rampal, Naseeruddin Shah, Priyanka Chopra, Singh Surendra, Yashpal Sharma, Mukesh Rishi, Mohan Agashe, Shawar Ali, Tom Alter, Milind Gunaji, Shabhir, Dipannita Sharma, Arif Zakaria, Ashwani Chopra, John Gabriel

2 comments on “Asambhav (2004)

  1. Mélységesen csalódtam. 2004 volt az az év, amikor bemutatták a Lakshyát, a Main Ho Naa-t, a Khakee-t és az Ab Tumhare Hawale Watan Saathiyo-t. Mindegyik háborús, vagy fegyveres konfliktusokról szóló film. És mind a négy nagyon jól lett megcsinálva. Arra számítottam, hogy ez a film is ilyen lesz.
    Ezzel szemben a B-kategóriában lenne a helye. Oké, megértem, hogy Arjun Rampalnak akkor még nem volt választási lehetősége, nem volt 15 éve a szakmában, mint Shahrukh Khan vagy Akshay Kumar, nem volt atyaúristen, mint Amitabh Bachchan, és nem volt pénzzel kitömött szupersztár, mint Hrithik Roshan. Kénytelen volt elfogadni ezt a szerepet. (A Rock On!! után már ő is válogatósabb lett).
    De a rendező lehetett volna egy kicsit körültekintőbb. Mondjuk elküldi Arjunt egy három hónapos kiképzésre, hogy ne úgy fessen a kezében a pisztoly, mint valami zöldség, hogy a közelharcok ne balettgyakorlatokra, a konspirációs rajtaütések meg kiscserkészek táborozására emlékeztessenek. És szerez egy neves akció-koreográfust, aki tisztességes jeleneteket produkál. Néha tényleg sírni tudtam volna. Hiába Arjun charme-os mosolya, ha nincs mögötte tartalom. Hiába Priyanka Chopra minden bája, ha nehezen hiszem el, hogy a feltörekvő énekesnő minden segítség nélkül hipp-hopp megtanul lőni egy automata fegyverrel. Egyedül Naseeruddin Shah játékával voltam maradéktalanul elégedett, mert a minden illegális üzletben nyakig benne tanyázó svájci „üzletember”, aki váratlanul egy drogüzletét indiai-pakisztáni hatalmi játszma mellékszálának kénytelen észrevenni, és mint piszkos bűnöző, de úgy-ahogy „jó hazafi” beleköp a pakisztániak levesébe, egyedül tőle tudtam elfogadni a kiforratlan és néha teljesen bárgyú forgatókönyvet.
    Bocsika minden Arjun Rampal rajongótól (én is szeretem ám!), de ezt a filmet többet nem nézem meg…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük