Besharam – Pimasz alak (2013)

Babli (Ranbir Kapoor) egy piti autótolvaj, aki véletlenül szíve hölgyének autóját lopja el, de természetesen ügyes csellel visszaszerzi, azzal a nem várt meglepetéssel, hogy a gengszter, akitől visszalopta, éppen egy nagy halom pénzt rejtett el a kocsiban.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=WoTsE7pbuKg[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Abhinav Kashyap

  • Írta: Rajeev Barnwal, Abhinav Kashyap

  • Szereplők: Ranbir Kapoor, Pallavi Sharda, Rishi Kapoor, Neetu Singh, Amitosh Nagpal, Javed Jaffrey, Inder Pal Singh, Navmeet Singh

2 comments on “Besharam – Pimasz alak (2013)

  1. Ez a film annyira rossz, hogy az már jó. Egyes férfiakra szokták azt mondani, hogy annyira ronda, hogy már jóképű. Pedig az alapsztori jó lenne, a színészek meg egyenesen tökéletes választás lennének, a rendező viszont totál elszúrta. Ranbir Kapoor (mint Babli) végigripacskodja az egészet, el sem hinni, hogy ő alakította Bunnyt a Yeh Jawaani Hai Deewaniban. Megérdemelné az Arany Málna díjat simán. Zseniális ötlet apját és anyját berakni mellé, egyetlen film sem dicsekedhet azzal, hogy a teljes színészfamília ott tolong, de a rendező ezt is elbarmolja. Pedig Rishi Kapoor (mint Chulbul Chautala) és Neetu Singh (mint Bulbul Chautala) eszményi választás. Hozzájuk képes a kezdő Pallavi Sharda (mint Tara) már nem is tud rontani az összhatáson. Egyedül Javed Jaffrey játékával vagyok maradéktalanul elégedett, először látom főgonosz szerepben, és nagyszerű!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük