Besharam – Pimasz alak (2013)

Babli (Ranbir Kapoor) egy piti autótolvaj, aki véletlenül szíve hölgyének autóját lopja el, de természetesen ügyes csellel visszaszerzi, azzal a nem várt meglepetéssel, hogy a gengszter, akitől visszalopta, éppen egy nagy halom pénzt rejtett el a kocsiban.

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Abhinav Kashyap

  • Írta: Rajeev Barnwal, Abhinav Kashyap

  • Szereplők: Ranbir Kapoor, Pallavi Sharda, Rishi Kapoor, Neetu Singh, Amitosh Nagpal, Javed Jaffrey, Inder Pal Singh, Navmeet Singh

2 comments on “Besharam – Pimasz alak (2013)

  1. Ez a film annyira rossz, hogy az már jó. Egyes férfiakra szokták azt mondani, hogy annyira ronda, hogy már jóképű. Pedig az alapsztori jó lenne, a színészek meg egyenesen tökéletes választás lennének, a rendező viszont totál elszúrta. Ranbir Kapoor (mint Babli) végigripacskodja az egészet, el sem hinni, hogy ő alakította Bunnyt a Yeh Jawaani Hai Deewaniban. Megérdemelné az Arany Málna díjat simán. Zseniális ötlet apját és anyját berakni mellé, egyetlen film sem dicsekedhet azzal, hogy a teljes színészfamília ott tolong, de a rendező ezt is elbarmolja. Pedig Rishi Kapoor (mint Chulbul Chautala) és Neetu Singh (mint Bulbul Chautala) eszményi választás. Hozzájuk képes a kezdő Pallavi Sharda (mint Tara) már nem is tud rontani az összhatáson. Egyedül Javed Jaffrey játékával vagyok maradéktalanul elégedett, először látom főgonosz szerepben, és nagyszerű!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük