Bloodstone – Vérkő (1988)

Amikor egy amerikai pár Indiába megy nászútra, kis híján az életük is rámegy a mézeshetek kalandjaira. A rubint ugyanis, melyet elloptak az indiai maharadzsáktól az angolok, és most visszacsempészték Indiába, a gyanútlan pár poggyászába rejtik el. Amikor a tolvajok nem találják a követ, váltságul elrabolják az újdonsült asszonykát. A férj, frissiben megismert tamil taxisofőr barátja társaságában a nyomukba ered.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=wc7qPnvQ18c[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Dwight H. Little

  • Írta: Curt Allen, Nico Mastorakis

  • Szereplők: Brett Stimely, Rajinikanth, Anna Nicholas, Charlie Brill, Jack Kehler, Christopher Neame, Tej Sapru, Bob Christo, Deep Dhillon, Carol Teasdale, Laura Albert, Marjean Holden, Dhanushkodi, Bill Marley, Janet Lord

2 comments on “Bloodstone – Vérkő (1988)

  1. Hát öléggé érdekes film volt (itt most kicsit elhúztam a számat). Láttam egy Smaragd románca utánzatot, a B-kategóriás változatban, erősen gyengus forgatókönyvvel, pocsék kaszkadőrökkel, rettenetesen ajvékoló szereplőkkel, és hiteltelen figurákkal. Meglepetésre a legjobb alakítás Rajinikanthé volt, aki az ügyeskedő indiai taxisofőr szerepében mókás, ugyanakkor nagyon is értelmes figuraként (hál istennek a film nem az Indiáról élő sztereotípiákról szólt, tehát igenis lehet okos, értelmes egy taxisofőr) először csak belecsöppen az eseményekbe, majd a háttérből hosszasan megfigyel, levonja a következtetéseket, aztán a dolgok sűrűjébe veti magát, és végül hathatós segítségével mindenki elnyeri méltó jutalmát.
    Egyedül őérte volt érdemes végignézni, de még egyszer nem fogom…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük