Dhamaal (2007)

A film története négy fiúról szól, név szerint: Boman (Aashish Chaudhary), Aditya (Arshad Warsi) Manav (Javed Jaffrey) akik testvérek, valamint Deshbandhu (Ritesh Deshmukh), akik szemtanúi lesznek egy balesetnek, aminek áldozata Bose (Prem Chopra) az alvilági don. Bose halála előtt elmondja a fiúknak, hogy Goában elrejtett 100 millió rúpiát készpénzben, ha megtalálják, az övék lehet. Közben a baleset helyszínére érkezik Kabir Nayak (Sanjay Dutt) rendőrfelügyelő, aki megpróbálja kihúzni a fiúkból, hogy mit tudtak meg a haldokló Bose-tól, de a csapatnak sikerül megszöknie előle. Mivel nincs pénzük, ezért ellopják Boman apjának autóját, és elindulnak Goába, hogy megszerezzék a pénzt.

Alternatív magyar cím: Átverés 

Második rész: Double Dhamaal (2011)

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=LZX2NAR_QlY[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Indra Kumar

  • Írta: Paritosh Painter

  • Szereplők: Sanjay Dutt, Riteish Deshmukh, Arshad Warsi, Aashish Chaudhary, Asrani, Murli Sharma, Rana Jung Bahadur, Prem Chopra, Kurush Deboo, Javed Jaffrey, Ninad Kamat, Sanjay Mishra, Suhasini Mulay, Manoj Pahwa, Vijay Patkar

2 comments on “Dhamaal (2007)

  1. Végignéztem, de bevallom őszintén, nem tudom, hogy miért
    A sztorinak se füle, se farka, a színészek meg csak tengtek-lengtek a teljes játékidő alatt, de egy épkézláb jelenetet se voltak képesek összehozni.
    Semmit se tudok írni róla, mert semmiről sem szólt. Talán azért, mert nem is egy, hanem több (sok!) hollywoodi és bollywoodi filmből vesz át jeleneteket, ettől aztán zagyva lesz a cselekmény és idióták a karakterek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük