Golmaal 3 (2010)

A dühkezelési problémákkal küzdő Gopal (Ajay Devgn), „talánszerelme” a kotnyeles Daboo (Kareena Kapoor) valamint öccse Laxman 1 (Shreyas Talpade) aki nem tud egy mondatot sem tisztességesen befejezni, annyira dadog, békésen éldegélnek anyjukkal Geetával (Ratna Pathak Shah) Goában, és próbálnak egyről a kettőre jutni, leginkább Vasooli (Mukesh Tiwari) folyton kölcsönkért pénzéből. De hirtelen megjelenik a rivális csapat; az ötletgyáros Madhav (Arshad Warsi), öccse Lucky (Tusshar Kapoor) aki némaságát értelmetlen sipákolással leplezi, és öccsük Laxman 2 (Kunal Khemu), aki nem tudja, hogy másik is van belőle, ráadásul reklámszlogenekben beszél. Apjuk Pritam (Mithun Chakraborty) képtelen megnevelni őket, főleg, hogy ők meg egy rövidtávú memóriazavarban szenvedő gengszter pénzét fialtatják folyton, aki nem más, mint Puppy (Johny Lever). Súlyos Ghajini-betegsége általában veszélyezteti mindenki szabadságát, mert folyton elfelejti, hogy ő egy tolvaj. És akkor még nem beszéltem az első család kutyájáról, akit Facebooknak hívnak (és egy szerencsétlen baleset folytán szájzárat kap a nem megfelelő ember fenekén), vagy a zsaruról, Dhandéról (Murali Sharma) aki képtelen a városban rendet tartani, ráadásul Daboo ötletei folyton lealázzák. Nos, Daboo kideríti, hogy a rivális család feje Pritam, valaha Pappuja volt az ő szerelme anyjának, akit csak Guddinak becézett. Reménytelenül romantikus leányzónk úgy dönt, fejére vonja az istenek haragját, és összehozza a két túlkorosat. Valójában összehazudozza az esküvőt, de nem számol a következményekkel…

Alternatív magyar cím: Gyanús 3 

Első rész: Golmaal: Fun Unlimited (2006)

Második rész: Golmaal Returns (2008)

Negyedik rész: Golmaal Again (2017)

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=RiFWllVG_o4[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Rohit Shetty
  • Írta: Robin Bhatt, Yunus Sajawal
  • Szereplők: Mithun Chakraborty, Ajay Devgn, Kareena Kapoor, Tusshar Kapoor, Arshad Warsi, Shreyas Talpade, Kunal Khemu, Ratna Pathak, Johnny Lever, Sanjay Mishra, Murli Sharma, Ashwini Khalsekar, Vijay Patkar, Mukesh Tiwari, Vrajesh Hirjee

2 comments on “Golmaal 3 (2010)

  1. Kellett már, hogy legyen valami ebben a Golmaalban, mert már a harmadik résznél járnak. Az előző kettő nekem nem jött be, de ezen rengeteget röhögtem. Valahogy sokkal jobban kidolgozottak voltak a szereplők, erős karaktervonásokkal, bár komolyan megijedtem, hogy a vénséges anyakönyvvezető elhalálozik, még mielőtt létrejönne a frigy. És ha javasolhatok valamit, akkor az esküvőt követő káosz alatt ne egyetek semmit, mert én sajnos elkövettem ezt a hibát, és majdnem múlt időben lehetne rólam beszélni, mivel kis híján megfulladtam a félrenyelt falatoktól. A következő jelenet, ahol nem javallott semmilyen étkezés, amikor este a friss házasok romantikus filmet néznek, hátuk mögött csemetéik pedig „némajátékot” játszanak. Nekem csorogtak a könnyeim!
    Ajay Devgn most is úgy nézett ki, mint egy görög isten, és híres tetoválása többször is látható volt, Kareena Kapoor pedig (az egyetlen aki tudta kezelni a problémáját) ebben a férfihormonoktól túltengő filmben igazán otthonosan mozgott, nem kellett félteni, valójában élete első fiús szerepében brillírozott.
    Mindenki kellő mértékben volt idióta, nem túlzottan, de ahhoz eléggé, hogy féktelenül szórakozzam. De nemcsak én, hanem, mint az a szokásos Rohit Shetty (a szintén tekintélyes tetkóval rendelkező rendező)-féle werkfilm elárulja, maga a stáb is remekül szórakozott a forgatáson.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük