Golmaal Again (2017)

Gopal, Laxman1, Madhav, Lucky és Laxman2 Jamnadas árvaházában élnek. Valamikor régen egy elhagyatott csecsemőt találnak, akit elneveznek Kushinak. Gopal és Madhav nem jönnek ki túl jól egymással, gyakran összecsapnak. Laxman1 és Gopal csúnyán összekap Luckyval, Laxman2-vel és Madhavval, majd távoznak az árvaházból. Rögtön ezután a másik három fiú is útnak ered. Évekkel később visszatérnek, mert hírt kapnak róla, hogy Jamnadas váratlanul meghalt. Gyerekkori barátjuk, Anna (aki képes diskurálni a szellemekkel), ráveszi őket, hogy maradjanak még egy darabig, a fiúk azonban még ilyen helyzetben sem bírnak egymás mellett megmaradni. De amikor találkoznak Kushival, minden megváltozik.

Alternatív magyar cím: Megint gyanús

Első rész: Golmaal: Fun Unlimited (2006)

Második rész: Golmaal Returns (2008)

Harmadik rész: Golmaal 3 (2010)

IMDB

  • Rendezte: Rohit Shetty

  • Írta: Sajid-Farhad, Yunus Sajawal, Rohit Shetty

  • Szereplők: Ajay Devgn, Parineeti Chopra, Tabu, Arshad Warsi, Tushar Kapoor, Shreyas Talpade, Kunal Khemu, Prakash Raj, Neil Nitin Mukesh, Sachin Khedekar, Johnny Lever, Mukesh Tiwari, Sanjay Mishra, Murali Sharma, Ashwini Kalsekar

2 comments on “Golmaal Again (2017)

  1. Én sajnos nem tudtam megnézni ezt a filmet, pedig nagyon kíváncsi lettem volna rá.

  2. A MahaRana Filmklubban néztem meg, és ezzel kapcsolatban megvan az a rossz szokásom, hogy felállok, járok egyet, elmegyek cigizni, trécselek másokkal, stb. úgyhogy jónéhány jelenetről simán lemaradtam. Ha otthon nézek filmet, ugyanez a móka, pepitában, csak ott megvan az az előnyöm, hogy visszatekerhetem, illetve megállíthatom a filmet. Szóval, nem maradok le semmiről. Nem mintha problémát okozott volna, mert a sztori egészen érthető volt, a karaktereket és a közöttük lévő viszonyokat simán levettem már az első néhány jelenetben, a sztori közepén kiderülő csattanót már a legelején kitaláltam, szóval meglepi az nem volt, tetszett is a film, szépen volt felépítve, csak éppen nem mondott semmi újat. A Golmaal-széria amúgy sem a kedvencem (a 3. számú tetszett a legjobban, de az is csak csínján), Rohit Shetty idióta baromkodásai nálam nem jönnek be, a professzionális kaszkadőrtrükköket meg sokkal jobban szeretem egy ízig-vérig akciófilmben, mint egy idétlen vígjátékban. Ráadásul ez a vígjáték elment egy kissé moralizáló irányba, és volt némi tragikus felhangja is, ami az önfeledt kacagást kicsit megakasztotta a nézőknél. Amolyan egyszer nézhető darab volt nálam, főleg, mert a hozzá készített felirat valami hihetetlenül amatőr tákolmány volt (többen felhördültek az elképesztően durva helyesírási hibák miatt).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük