Jhoom Barabar Jhoom (2007)

Egy férfi és egy nő, akik egymás számára idegenek, pár órát beszélgetéssel töltenek el egy vasútállomáson, és ezalatt az emberi kapcsolatok sokféle változatát élik át együtt.

Alternatív magyar cím: Táncolj, Baby 

 megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Shaad Ali

  • Írta: Habib Faisal, Anurag Kashyap

  • Szereplők: Abhishek Bachchan, Preity Zinta, Bobby Deol, Lara Dutta, Amitabh Bachchan, Piyush Mishra, Ameet Chana, Sarah Amos, Sanjeev Bhaskar, Sheena Bhattessa, Ramon Christian, Taru Devani, Robert Galas, Hubertus Geller, Sadie Lyth

2 comments on “Jhoom Barabar Jhoom (2007)

  1. Ez egy olyan, egyszernézős mozi volt részemről, annyira nem fogott meg. Pedig nagyon szeretem Preity Zintát, sok filmjét kedvelem Abhishek Bachchannak (pl. nem is olyan régen a Game című filmben szabályosan lenyűgözött), Lara Duttát is mostanában már elfogadom (itt például a prostituált szerepében üdítő játéka volt), Bobby Deolt most láttam először, és abszolút nem jön be. Egyedül Amitabh Bachchan volt hiper-szuper-mega (mint mindig), de neki meg más feladata nem is volt, mint időnként megjelent az összekötő dallal, és mint valami ősi regős-dalnok felkonferálta/énekelte/táncolta a sztorit. A hippi kinézete viszont minden pénzt megért!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük