3 comments on “Jism 2 (2012)

 1. A filmnek semmi köze az első részhez, mert az az 1981-es amerikai “A test melege” (Body Heat) Kathleen Turner, William Hurt, Mickey Rourke hármas főszereplésével készült erotikus thriller sztoriján alapszik.
  Ez a film viszont teljesen más, kezdve azon, hogy egy indiai-kanadai ex-pornósztár Sunny Leone (született: Karenjit Kaur Vohra) debütálása a bollywoodi filmiparban (meglepő, mi?), és nem a szerelmi háromszögön van a hangsúly, hanem az áruláson és a bizalmon.
  Bár a filmben is egy pornósztárt alakít, mégis leginkább az lepett meg, hogy semmi pornografikus nem volt a történetben. Erotikus igen, de az is csak módjával. Randeep Hooda (aki amúgy az egyik legbevállalósabb bollywoodi színész, Emran Hashmi mellett), abba biztos nem ment volna bele, hogy nyílt lepedőakrobatikát műveljen.
  És nagyon tetszett, hogy egy kamaradarabot láttam, négy színész alakításával, a fent említett kettőn kívül még Arunoday Singh, akit mikor megláttam az elálló füleivel viccesnek találtam, aztán már fel sem tűnt eme szépséghibája, mert jó színész. Arif Zakaria a negyedik, ő elismert karakterszínész, legutóbb a Krrish 3-ban láthattátok.
  A négyfős dráma gyenge láncszeme pedig ki más lenne, mint az újonc. Sajnos nincs túl széles eszköztára, ha fél, ha dühös, ha szomorú stb. mindig ugyanaz a látvány: tágranyílt szemek, és ziháló lélegzet. Hát ezzel nem fogja sokra vinni.

  Spoiler!!!!

  Meglepett, hogy a film végén senki nem maradt életben, de tényleg, senki sem!

  Spoiler vége.

  A zenék közül egy dal nagyon tetszett, azt most is dúdolom: Yeh Jism.
  És azt nagyon sajnáltam, hogy a lány narrációjából 8-10 mondat felirata hiányzott. Lehet, hogy fontos lett volna.

  1. Hát nagyon szomorú film ez. Most gyorsan keresnem kell egy bődületes vígjátékot. A film zenéje nagyon jó volt, szép a zenéje. Randep Hooda viszont nagyon jól alakított. Szerethető figura

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük