Kambakkht Ishq (2009)

Amikor a hollywoodi kaszkadőr, Viraj Shergill (Akshay Kumar) megtudja, hogy a testvére Lucky (Aftab Shivdasani) éppen házasságot köt a templomban, odarohan, és megpróbálja őt lebeszélni az esküvőről. Az orvostanhallgató Simrita (Kareena Kapoor) szintén a templomba siet, hogy Kamini-t (Amrita Arora), a legjobb barátnőjét megóvja egy elhamarkodott házasságtól. Ott találkoznak össze, de már első látásra ellenszenvet éreznek egymás iránt, és mindketten nagyon rossz véleménnyel vannak a másik nemről. Simrita meggyőzi Kaminit, hogy tesztelje le az elméletét, miszerint a férfiakat csak egy dolog hajtja, ezért három hónapig késleltesse a nászéjszakát, mert biztos benne, hogy Lucky nem lesz képes végig csinálni. Amikor Viraj tudomást szerez a „tesztelésről”, a discóban felbérel egy lányt, hogy legyen Lucky partnere, közben Kaminit is odacsalja. Arra gondol, hogy ezzel majd sikerül féltékennyé tenni, de a dolog balul üt ki, és Kamini beadja a válópert. A bíróság három hónap próbaidőt ad a fiatal párnak a békülésre, eközben Viraj és Simrita között kitör a háború…

Alternatív magyar cím: Átkozott szerelem 

megnézem lentebb

IMDB

 • Rendezte: Sabir Khan

 • Írta: Sabir Khan, Ishita Moitra

 • Szereplők: Kareena Kapoor, Akshay Kumar, Boman Irani, Aftab Shivdasani, Kiron Kher, Javed Jaffrey, Amrita Arora, Sylvester Stallone, Denise Richards, Brandon Routh, Whoopi Goldberg, Holly Valance, Patrick Mölleken, Diane Sellers, Sophia Lin

2 comments on “Kambakkht Ishq (2009)

 1. Mindig istenien szórakozom azokon a vígjátékokon, ahol a női és férfi főszereplő vérre menő harcot folytat, és egymás alázásában meríti ki minden eszköztárát (pl. Mr. Perfect, Darling, Ready, 100 % Love stb.).
  Ezúttal pedig két nagyágyú adja meg az alaphangot. Viraj Shergill (Akshay Kumar) Hollywood (nem tévedés, az ámerikás Hollywood!) legmenőbb kaszkadőre és Simrita Rai (Kareena Kapoor) nagynevű topmodell egy esküvőn találkoznak, ahol kiosztják a menyasszonyt és a vőlegényt. Akik ennek ellenére összeházasodnak. A találkozásból újabb találkozás lesz, ahol már vérre menő csatát vívnak, és nem lehet tudni, hogy ki fog győztesen kikerülni ebből a háborúból. Viraj szerencsétlenségére megsérül az egyik forgatáson, és a kórházban éppen Simrita keze alá kerül, aki orvosi tanulmányait finanszírozta a modellkedéssel, viszont annyira nincs magánál a sokk-kal felérő találkozástól, hogy műtét közben „benne felejti” az óráját Virajban.
  Ami ráadásul minden órában szent dallamokat kántál. 🙂
  Míg Viraj lassan megőrül a fejében hallott szent dallamoktól, Simrita minden igyekezetével azon van, hogy észrevétlenül visszakapja (kinek hiányzik egy műhiba per?). Ezért aztán eljátssza, hogy beleszeret Virajba (akit viszont kaszkadőrtársai ugratnak bele az egész szerelem-dologba), míg végül sikerül elkábítania hősünket, és újból megműtenie. Majd a műtét után teljes mértékben újból lealázza a srácot, aki addigra már amúgy is nyakig benne van a szerelem nevű vírusban.
  Innentől kezdve érdekes jeleneteknek lehetünk tanúi. Pl. Viraj bánatában megkéri Denise Richards (nem tévedés, tényleg ő!), kezét, és az esküvőt csak jóbarátaik hathatós segítsége (no meg Simrita nevelőanyja, Dolly (Kirron Kher) sarkára állása) akadályozza meg. Vendégszerepel még Sylvester Stallone, mint Sylvester Stallone (egyszer a Taurus-díjátadón – ez a kaszkadőr-Oscar), és Simrita megmentésekor, akit épp idejében ment ki néhány martalóc kezéből, hogy rohanhasson megakadályozni Viraj esküvőjét.
  Mindkét főszereplő frenetikus volt. Már a Tashanban is működött köztük a kémia, abszolút egy hullámhosszon vannak, mindkét színészt tiszta öröm volt látni ebben a vígjátékban.
  Azt meg különösen viccesnek találtam, hogy a hollywoodi sztárok asszisztáltak a filmben (Jack Nickholson, Brandon Rush, Holy Valance pl.)

  Nekem tecc!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük