Mirchi (2013)

Milánóban Jai (Prabhas) megmenti Manasát (Richa Gangopadhyay) egy helyi vagánytól, és hamar barátságot kötnek. Jai életvidám természetétől Manasa is boldogabbnak érzi magát, de vissza kell mennie vérrel és bosszúval átitatott falujába, ahol családja évtizedek óta csak az erőszakban hisz. Jai azonban nem az a típus, aki hagyja magát lerázni, számára mindennél fontosabb, hogy a lány boldog legyen, ezért egészen furcsa játékba kezd. A szeretetet hirdető apostol szerepében olyan cselekedetekre veszi rá a család tagjait, amit azok sosem tudtak volna magukról elképzelni.

Alternatív magyar cím: Chili 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Koratalla Siva

  • Írta: Koratalla Siva

  • Szereplők: Prabhas, Anushka Shetty, Richa Gangopadhyay, Satyaraj, Brahmanandam, Satyam Rajesh, Srinivasa Reddy, Adithya Menon, Ajay, Raghu Babu, Banerji, Steven Dasz, Hema, Nadia Moidu, Nagineedu

2 comments on “Mirchi (2013)

  1. Prabhas másik filmje, amit feliratoztam, és jobban is tetszett, mint a Yogi, de ez sem érte el a Darling, Mr. Perfect és Billa szintjét. Reménykedem benne, hogy feliratozhatom majd olyan filmjét, ami nagyobb hatással lesz rám.
    A sztori amúgy eléggé nyakatekert, és az elején ez még csak nem is derül ki. Jai (Prabhas) Olaszországban tanul, ahol összebarátkozik a cserediák Manasával (Richa Gangopadhyay, őt a Leaderben láttam először, az volt a debütáló filmje), akiről kiderül, hogy odahaza egészen más közegben kénytelen élni, mint a szabad, felhőtlen, és boldog olasz hétköznapokban. Jai szeretné, ha Manasa ilyen boldog lenne Indiában is, úgyhogy nem ront ajtóstul a házba, átjelentkezik Indiába, és összebarátkozik Manasa testvérével. Miután megérkezik a gyilkosság-bosszú-vérengzés háromszögében élő családhoz, mint barát, már kész terve van arra, hogyan lehetne a família minden tagját megváltoztatni. De a dolog nem annyira egyszerű még neki sem, hiába él úgy, mint Gandhi, és hiába olyan okos, mint Einstein. Mert a család azt szeretné, ha elvenné feleségül Manasát, de őt várja valaki más, valahol máshol.
    A film amúgy nem rossz, és mikor úgy másfél óra múlva végre megjelent Anushka Shetty Vennela szerepében, már értettem is, hogy miért ódzkodik az esküvőtől, a két színésznő között zongorázni lehet a különbséget. Anushka ugyanis tényleg tud játszani, míg Richa azon kívül, hogy kellemesen néz ki, semmi más pluszt nem ad.
    A dalok kellemesek voltak, a táncok is, de leginkább a közelharc és akció jelenetek voltak igazán jól megcsinálva, ebben Prabhas aztán odatehette magát mindenhogyan.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük