London Paris New York – London, Párizs, New York (2012)

Három időpont, három város, három nagyon különböző találkozás. Egy konzervatív, kissé tudálékos lány és egy bolondos, kedves léhűtő fiú szerelme Aditi Rao Hydari, a hercegi vonalból származó indiai színésznő és Ali Zafar, a pakisztáni popikon főszereplésével.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=8sf6yKp4tQk[/embedyt]

 megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Anu Menon

  • Írta: Ritu Bhatia, Anu Menon

  • Szereplők: Ali Zafar, Aditi Rao Hydari, Candice Pereira, Scherrikar Bell, Alina Chan, Judith Clements, Chris Cowlin, Marco Flammer, Oihana Garde, Eric Geynes, Avita Jay, Blazena Kovalikova, Mantra, Martin Polak, Nathan Rowland

2 comments on “London Paris New York – London, Párizs, New York (2012)

  1. Ahogy fentebb már le lett írva, egy hercegi származású indiai filmszínésznő és egy pakisztáni popikon közös filmben, különösen izgalmassá tehet egy filmet. Aditi Rao Hydarit ebben a filmben láttam először, és nem is értettem, hogyhogy nem kap több lehetőséget. Izgalmas arca van, a kamera imádja a nagy őzikeszemeit, kellően bevállalós, és a három különböző történet alatt három különböző arcát mutatja. Tökéletes választás volt a szerepre. Ali Zafar már a Mere Brother Ki Dulhanban is bejött nekem (most tudtam csak meg, hogy ő énekelt ott is), de persze ott a „hoppon maradt” szerepet kapta, itt viszont abszolút főszerep. A film bevallottan arra is rájátszik, hogy Ali Zafarnak nem kis rajongótábora van Pakisztánban, ami újabb nézőszámot generál, de azért a film van annyira modern, hogy ez veszélyeket is rejt magában. A párizsi szín például egészen odáig megy, hogy közös ágyjelenetbe torkollik, ez teljesen szokatlan a hindi fősodorbeli filmekben is, hát még Pakisztánban! Ezért írtam azt, hogy bevállalós!
    Nekem viszont a kedvenc jelenetem a new yorki reggeli veszekedés a Hudson folyó partján, ahol Zafar monológja annyira ütős, annyira karakán, hogy valószínűleg én is megkukultam volna, mint a főhősnő.
    Újabb csillagos ötös. Ja, semmi sincs benne a régi, hagyományos filmekből, nem véletlenül játszódik három nyugati nagyvárosban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük